Aktuelno
aktuelno/23.03.2021.

Karanović odbija da glumi sa Lečićem

aktuelno
  • Medija centar
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Danas

 

Glumica Mirjana Karanović poručila je danas, da u znak protesta zbog afere Štajnfeld-Lečić, ubuduće neće da igra predstave sa Branislavom Lečićem, koga je Štajnfeld optužila za silovanje.

„Poštovani, obaveštavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečić u predstavi ‘Mamu mu je*em ko je prvi počeo’, u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld“, objavila je Karanović na društvenim mrežama.

Ona u poruci navodi kako se to „odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem“.

„Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zameni drugi glumac“, poručila je Mirjana Karanović na Instagramu.

Glumica Danijela Štajnfeld, koja poslednjih nekoliko goidina živi u Americi, optužila je kolegu Branisalva Lečića za silovanje i o tome dala izjavu tužilaštvu u Beogradu, a u intervjuu za Insajder navela kako je njena odluka da o tome javno govori pitanje društvene odgovornosti.

“Kada se pojavio slučaj žrtava Mike Aleksića u javnosti, Branislav Lečić je smislio da bude veliki aktivist protiv seksualnih zločina. U momentu kada je on pozvao bivše učenike škole Mike Aleksića da uđu u njegovu glumačku školu, to je prelilo kap. Ja sam razumjela da to sada više nije pitanje šta će se sa mnom desiti u momentu kada progovorim, ovo je pitanje moje društvene odgovornosti”, rekla je Štajnfeld za Insajder.

Lečić je, reagujući na optužbe, izjavio da je to „najgnusnija laž“ koja ga diskredituje.

„Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužiteljstvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje“, naveo je Lečić, a u naknadnoj izjavi poručio kako je spreman da ide i na poligrafskao ispitivanje.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.