Aktuelno
aktuelno/18.04.2019.

Posle bota SNS uveo novo zanimanje: VIKAR!

aktuelno
  • Tviter / Janko Baljak
Autor fotografije:

Piše: Gordana TadićUzbuđenje pristalica Srpske napredne stranke, odnosno njenog najostrašćenijeg dela (čitaj klike na naprednjačkom vrhu) zbog sutrašnjeg mitinga u Beogradu, na koji će pristići, kako Aleksandar Vučić vidovito procenjuje 100.000 duša je na vrhuncu.

Podanički narod iz svih gradova će, po zadatim kvotama biti priveden unajmljenim autobusima i priteran ispred Doma Narodne skupštine u centru Beograda. Govornici su spremni, obećan je i koncert za relaksiranje duše. I taman kada smo pomislili da smo oko događaja zvanog "Budućnost Srbije" sve saznali večeras imamo i novo otkriće.

"Intelektualni" i "marketinški" kadar političke organizacije koja je okupirala Srbiju izbacio je spiskove zaduženja za 19. april, sa imenima i opisom zaduženja, kao i sa zaradom po tom osnovu. Dakle, SNS je danas promovisala novo zanimanje, nepoznato u klasifikaciji zanimanja u Srbiji - VIKAR!

U dokumentu koji se pojavio na Tviteru jasno se vidi da su konkurenti za ovu rabotu na mitingu u toru Aleksandra Vučića izabrani "pouzdani" aktivisti. Dakle, po preporuci.

Vikara ima više vrsta:

Vikar (Aco Srbine), aplauz
Vikar (Tako je), aplauz
Vikar (Ua fašisti), aplauz

Vikarska je dnevnica 1.500 dinara, jasno je vidljivo na ovom spisku.

Uz vikara postoji i nosač barjaka, njegova je dnevnica malo "jača", jer je to ipak fizički posao, te njemu sleduje 1.700 dinara.

E sada, nejasno je samo da li će u našoj pravnoj državi, na čijem je čelu pravnik, dnevnice biti isplaćene na ruke, te da li je ovo neto ili bruto dnevnica, pa da li se na ovo plaćaju porezi i doprinosi. 


PROČITAJTE I:

PORNO PESMA POBEDILA NA ĐAČKOM TAKMIČENJU

VIDELI STE SENDVIČ BOT SPOT?


Još je nejasnije odakle potiče ovaj silan novac i koliko nas zbirno košta akumulacija Vučićevog ega ka maksimumu, ako mu verujemo da će sutra prestonica istrpeti šestocifrenu brojku ljudskih duša na gostovanju, što će svojom (ne)voljom pristići u nju.

Aleksandru Vučiću, predsedniče naše države, odgovori nam iz kog novčanika tvoja partija vadi ove pare?

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
User
Marija J.
20.04.2019.

Bravo za komentar! Da je više slobodnih medija kao što ste vi. Pravo otkriće za mene je ovaj magazin. Samo napred!

User
Nemanja
20.04.2019.

Za Četnika sa dinare kninskoj delija: jak si ti četnik, kad kuneš svoj narod. A ko izmišlja kad je cela Srbija videla ove spiskove??? Ti bi da budeš slep kod očiju. Onaj ko voli svoju Srbiju uvek govori istinu i samo istinu. A ovo je istina.

Vidi sve komentare
reklama box
reklama box
reklama box