Aktuelno
aktuelno/11.12.2021.

Kako studirati i raditi u Kanadi

aktuelno
  • Elton Luz / Unplash
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Alexander Serzhantov/Unplash

 

Program WORK AND STUDY CANADA biće prezentovan u Zadužbini Ilije M. Kolarca, u četvrtak 16. decembra u Digitalnoj sali sa početkom u 18h. Ovoga puta biće predstavljeni najpopularniji i najperspektivniji obrazovni programi dve akreditovane obrazovne institucije - ARBUTUS COLLEGE i ACSENDA SCHOOL OF MANAGEMENT koje se nalaze u samom centru Vankuvera. 

Studije je moguće započeti svakog meseca na Koledžu Arbutus, čak i online dok još procedura za vizu nije okončana, dok se na Acsendu, studenti upisuju četiri puta u toku godine. 

Specijalni gost na prezentaciji biće profesor Dejan Aladžić koji predaje na Acsenda Univerzitetu, pa će ovo biti jedinstvena prilika da učesnici iz prve ruke saznaju sve o mogućnostima školovanja uz rad u zemlji koja i dalje ima status najbolje rangirane države na svetu za život i rad.

Ono što je možda najprivlačnije budućim studentima, osim cene studija koja je sada značajno niža, jeste mogućnost plaćanja u jednakim mesečnim ratama. Posebno je važno istaći da osim prve rate koja se plaća pre odlaska na studije, ostale rate studenti nastavljaju da plaćaju sami jer po dolasku dobijaju work permit što im omogućava da se odmah i lako zaposle.

Svi koji su zainteresovani da nastave školovanje u Kanadi i tamo za sve to vreme rade dobiće potrebne i relevantne informacije o uslovima koje je potrebno ispuniti kao i instrukcije kako da apliciraju za studije i kanadsku vizu.


PROČITAJTE I: 

EKSKLUZIVNE RADIONICE ZA 3D ANIMATORE


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.