Aktuelno
aktuelno/6.07.2019.

Državljanin Grčke preminuo na Egzitu

aktuelno
  • EXIT / Promo Team
Autor fotografije:
Kaleidoskop mediaPrema nezvaničnim informacijama koje su organizatori dobili iz Hitne pomoći, državljanin Grčke preminuo je nakon što mu je prethodno pozlilo na EXIT festivalu.

Nakon što je obezbeđenje uočilo da je jednom od posetilaca pozlilo na Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave, pružena mu je hitna medicinska pomoć.

Još se čeka na zvaničan izveštaj obdukcije, a po nezvaničnim informacijama sumnja se da je smrt nastupila kao posledica korišćenja narkotika.

Drugi posetioci, takođe državljani Grčke koji su se zatekli na licu mesta, u izjavama datim Policijskoj upravi Novog Sada naveli su da je preminuli konzumirao veću količinu narkotika tokom dana, te da je bolovao od hronične bolesti.

„Upućujemo naše iskreno saučešće porodici i prijateljima preminulog. EXIT festival se od svog osnivanja zalaže protiv bilo kakve upotrebe narkotika i nastaviće da snažno deluje na polju prevencije i širenja svesti o štetnom dejstvu droge“, navodi se u saopštenju pres službe organizatora.

Exit je 1. jula pokrenuo kampanju za čist život bez narkotika "Ostanimo čisti". Naš magazin je organizatoru EXIT-a uputio niz dodatnih pitanja, na koje smo do danas ostali bez odgovora. Čemu služe ad hok kampanje, ukoliko nema kontinuirane borbe protiv pošasti koja odnosi mlade živote pročitajte ovde.


PROČITAJTE I:

EXIT KAMPANJA: DROGA I DLAKAVA ZADNJICA


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.