Vizuelne umetnosti
vizuelne umetnosti/29.01.2021.

Mini hidrocentrale - maksi razaranja

vizuelne-umetnosti
  • Promo / Vladan Nikolić, prva nagrada
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Promo/Čuvari Šare

 

Izložba radova sa međunarodnog konkursa karikature na temu “Mini hidrocentrale - maksi razaranje” otvorena je u Galeriji O3one u Beogradu, u organizaciji Čuvara Šare.

Preko brana, kroz cevi, pored bagera i zlih investitora, kap po kap… neki su od motiva karikatura, koje su na otvaranju predstavili Jugoslav Vlahović, Iva Marković i Nebojša Redžić.

Organizatori kažu da će naterati svakoga da se zamisli, a možda i reaguje. Takođe, očekuju od postilaca da se zaprepaste, gorko nasmeju, a možda u sebi i tiho opsuju, te prokomentarišu: “Nisam imao/la pojma da se ovo dešava”.

Izložba će biti otvorena do 5. februara.

Kao ulaznica može da posluži račun za struju (kakav god), navodi se, izvod koji potvrđuje mesto rođenja u gradu na reci (Beograđani opet u prednosti – imaju dve reke), te fotografija vode, reke, kapi… na mobilnom telefonu. „Ako nemate ništa od toga, ništa. Dobrodošli ste, opet. Do poslednje kapi!“, pozivaju organizatori.


PROČITAJTE I:

ART MARKET ⇒ OTVOREN POZIV STVARAOCIMA!


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.