Aktuelno
aktuelno/24.04.2019.

Opljačkana glumica Branka Veselinović

aktuelno
  • Printscreen / N1
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Najstarija srpska glumica Branka Veselinović, koja će uskoro proslaviti 101. rođendan, opljačkana je nedavno u svom domu u centru Beograda. Njen dom u kojem živi nedavno je bio na meti lopova, a uzete su joj stvari za koje je vezuju vredne uspomene. Veselinović je rekla da je među stvarima koje su opljačkane i ključ Grada Novog Sada.

– Prirodi i Bogu mogu da zahvalim što u 101. godini imam duh koji nije star i što sam često okružena ljudima. Često primam goste, nekada u toku jednog dana imam i po nekoliko poseta. Niko ne dolazi kod mene zbog moje mladosti ili starosti, nego zato što je moj dom svojevrstan muzej. Samo u jednoj od soba ranije je bilo oko 700 lutaka. Veći deo poklonila sam različitim ustanovama. Svaki detalj u ovome domu ima svoju priču i vrednost koja je za mene neprocenjiva. Neke od tih uspomena su mi nestale, a među njima i ključ Novog Sada –rekla je Branka, a potom dodala da je pljačku prijavila nadležnim organima.

– Sada je sve u njihovim rukama. Zbog toga ne želim mnogo da pričam na tu temu i verujem da će nadležni organi uspešno rešiti taj slučaj – ispričala je Branka Veselinović naglašavajući da je uvek u životu, pa tako i sada nepopravljivi optimista.


PROČITAJTE I:

MINISTAR KULTURE: LAŽE I PARALAŽE AJE JUNG


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.