Aktuelno
aktuelno/24.04.2019.

Opljačkana glumica Branka Veselinović

aktuelno
  • Printscreen / N1
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Najstarija srpska glumica Branka Veselinović, koja će uskoro proslaviti 101. rođendan, opljačkana je nedavno u svom domu u centru Beograda. Njen dom u kojem živi nedavno je bio na meti lopova, a uzete su joj stvari za koje je vezuju vredne uspomene. Veselinović je rekla da je među stvarima koje su opljačkane i ključ Grada Novog Sada.

– Prirodi i Bogu mogu da zahvalim što u 101. godini imam duh koji nije star i što sam često okružena ljudima. Često primam goste, nekada u toku jednog dana imam i po nekoliko poseta. Niko ne dolazi kod mene zbog moje mladosti ili starosti, nego zato što je moj dom svojevrstan muzej. Samo u jednoj od soba ranije je bilo oko 700 lutaka. Veći deo poklonila sam različitim ustanovama. Svaki detalj u ovome domu ima svoju priču i vrednost koja je za mene neprocenjiva. Neke od tih uspomena su mi nestale, a među njima i ključ Novog Sada –rekla je Branka, a potom dodala da je pljačku prijavila nadležnim organima.

– Sada je sve u njihovim rukama. Zbog toga ne želim mnogo da pričam na tu temu i verujem da će nadležni organi uspešno rešiti taj slučaj – ispričala je Branka Veselinović naglašavajući da je uvek u životu, pa tako i sada nepopravljivi optimista.


PROČITAJTE I:

MINISTAR KULTURE: LAŽE I PARALAŽE AJE JUNG


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box