Muzika
muzika/30.12.2018.

Sve žurke Beogradske filharmonije

muzika
  • Marko Đoković
  • Marko Đoković
  • Marko Đoković
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Nakon što je pripremila dva nezaboravna novogodišnja koncerta na Kolarcu sa legendom na kastanjetama Luserom Tenom i dirigentom Oliverom Dijasom, Beogradska filharmonija je priredila prvi afterparti u beogradskom klubu Taman. Direktor Ivan Tasovac oprobao se u ulozi Di-džeja puštajući isključivo klasičnu muziku!


Da se uz najpoznatije primere klasične muzike može plesati kao u disko klubu pokazalo se sinoć u srcu Savamale. Na prvom u nizu događaja pod nazivom Late Night Classic, Beogradska filharmonija u saradnji sa klubom Taman, klasičnu muziku proširuje na klupsku scenu.

Kas Valkira, Imperijalni marš, Igra sablji, Tako je govorio Zaratustra, Seviljski berberin, Bolero, samo su neke od numera koje su se sinoć glasno slušale na jednoj od centralnih lokacija beogradskog noćnog života.

Afterparti je usledio nakon čuvenih filharmonijskih koncerata koje je mnogobrojna publika ocenila kao jedno od najboljih novogodišnjih izdanja orkestra. O tome svedoče višeminutne ovacije nakon svake odsvirane numere za vrhunske izvođače i Filharmoniju koja se ovoga puta predstavila u latino ritmu.


PROČITAJTE I: 

DECENIJA BEZ BERGMANA

EKSKLUZIVNI INTERVJU -HARI BENSON: NISAM BIO ROKENROL FOTOGRAF

STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2

MAJK GARSON: NEISPRIČANA PRIČA O BOUVIJU


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.