Muzika
muzika/18.06.2020.

Redovi za EXIT ulaznice

muzika
  • EXIT/PromoTeam
Autor fotografije:
Kaleidoskop mediaJučerašnji početak omiljene akcije EXIT festivalskih fanova 4+1 stvorio je redove na prodajnim mestima širom Srbije.

Na glavnom prodajnom mestu u novosadskom Pariskom magazinu dugačak red formirao se još pre početka prodaje u 12:00 potvrdivši ogroman interes koji je proteklih nedelja vladao i za sam festival, ali i za veliku Exitovu žurku zagrevanja No Sleep Till EXIT koja će se 10. i 11. jula održati u Beogradu.

Lansiranje popularne akcije 4+1 započeto je dan nakon masivne prve objave Exitovih izvođača, koji predvode Robin Schulz, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Artbat, Nina Kraviz, Tale of Us, Black Coffee, Ofenbach, Laibach, Buč Kesidi, Obojeni program, Roni Size b2b LTJ Bukem uz još 30 izvođača koji će biti raspoređeni na najmanje 20 bina i zona koje će biti otvorene za posetioce festivala.Nove objave izvođača za veliku proslavu 20 godina festivala stižu uskoro, a po izuzetnom interesovanju već se sada može zaključiti da će se za predstojeći EXIT tražiti karta više. Ulaznice za sva četiri dana EXIT festivala prodaju se po ceni od 6.490 dinara. 

Ulaznice se mogu nabaviti i za beogradsko zagrevanje pod nazivom „No Sleep Till EXIT", na prostoru ispred kolosalnih silosa „Žitomlina" na Dorćolu gde uz najtraženiji svetski DJ duo ARTBAT, dolaze još i Vojko V, Artan Lili, Marko Nastić, MaiKA, Coeus, Kristijan Molnar, z++, Spejs Noksi, Enzzy i Britni!

Nakon brze rasprodaje prvog kontigenta nije došlo do značajnijeg usporavanja tempa prodaje, i još samo kratko biće dostupna i druga, takođe ograničena ograničena serija ulaznica. Cena za petak 10. jul iznosi 490, dok je za subotu 11. jul 1.290 dinara.


PROČITAJTE I:

SONJA SAVIĆ: ŠARLO TE GLEDA


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.