Muzika
muzika/7.02.2019.

Novi filharmonijski afterparti u Savamali

muzika
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Na novom “Late Night Classic” afterpartiju Beogradske filharmonije, svoj izbor klasične muzike predstavlja Jelena Milašinović PR menadžer institucije, u klubu Taman u petak 8. februara od 23 časa.

Nakon filharmonijskog koncerta na Kolarcu, portparolka će stati za di-džej pult i prirediti klaberima provod uz klasiku u srcu Savamale.

Kao jedan od najvatrenijih “navijača” orkestra, Jelena će u klubu puštati kompozicije sa filharmonijskog repertoara, zbog čije se snage i energije publika na Kolarcu teško zadržava u sedištima. Klaberi se pozivaju da otpočnu vikend uz “iskrivljene” valcere, masivne simfonijske melodije, ali i “zarazne” klasične hitove.

Na prethodnim Late Night Classic događajima, direktor Ivan Tasovac i violinistkinja Jelena Dimitrijević prikazali su svoje di-džej umeće i dokazali da se uz klasičnu muziku može plesati i provesti kao u disko klubu. Na ovaj način Beogradska filharmonija prodire i na klupsku scenu, a klub “Taman” nudi autentičan noćni provod na centralnoj lokaciji u Karađorđevoj ulici.


PROČITAJTE I: 

EKSKLUZIVNI INTERVJU -HARI BENSON: NISAM BIO ROKENROL FOTOGRAF

STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2

MAJK GARSON: NEISPRIČANA PRIČA O BOUVIJU


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box