Muzika
muzika/7.02.2019.

Novi filharmonijski afterparti u Savamali

muzika
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Na novom “Late Night Classic” afterpartiju Beogradske filharmonije, svoj izbor klasične muzike predstavlja Jelena Milašinović PR menadžer institucije, u klubu Taman u petak 8. februara od 23 časa.

Nakon filharmonijskog koncerta na Kolarcu, portparolka će stati za di-džej pult i prirediti klaberima provod uz klasiku u srcu Savamale.

Kao jedan od najvatrenijih “navijača” orkestra, Jelena će u klubu puštati kompozicije sa filharmonijskog repertoara, zbog čije se snage i energije publika na Kolarcu teško zadržava u sedištima. Klaberi se pozivaju da otpočnu vikend uz “iskrivljene” valcere, masivne simfonijske melodije, ali i “zarazne” klasične hitove.

Na prethodnim Late Night Classic događajima, direktor Ivan Tasovac i violinistkinja Jelena Dimitrijević prikazali su svoje di-džej umeće i dokazali da se uz klasičnu muziku može plesati i provesti kao u disko klubu. Na ovaj način Beogradska filharmonija prodire i na klupsku scenu, a klub “Taman” nudi autentičan noćni provod na centralnoj lokaciji u Karađorđevoj ulici.


PROČITAJTE I: 

EKSKLUZIVNI INTERVJU -HARI BENSON: NISAM BIO ROKENROL FOTOGRAF

STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2

MAJK GARSON: NEISPRIČANA PRIČA O BOUVIJU


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.