Muzika
muzika/17.01.2020.

Bitlsi za najmlađe na Kolarcu

muzika
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media 

Kolarčeva zadužbina tradicionalno počinje godinu koncertom sastava The Bestbeat koji će biti održan 25. januara u okviru ciklusa Mala škola bontona/Kako se slušaju Bitlsi.

Ciklus Kako se sluša koncert/Mala škola bontona organizuje Centar za muziku Kolarčeve zadužbine i namenjen je najmlađoj publici i njihovim roditeljima.

Voditelj ovog jedinstvenog programa je Miloš Milovanović koji je po obrazovanju muzičar, a po zanimanju televizijski voditelj i deci poznato lice. On na vrlo specifičan i originalan način decu vodi kroz ovaj program.

Uz Miloša, mališani saznaju istoriju Kolarčeve zadužbine, nauče kada se i zašto aplaudira, šta piše u programu, kako se treba ponašati na koncertu i u jednoj instituciji kulture, šarmantno im prenese neke podatke iz istorije muzike i zajedno sa njima pravi opuštenu i prijatnu atmosferu na programu.

Centar za muziku Kolarčeve zadužbine je 2011. godine počeo ovaj ciklus koncerata za najmlađe, a za proteklih devet godina stasala je cela jedna generacija nove, mlade publike koja se i dalje redovno vraća na ovaj program. Iako je program namenjen deci od 5 do 10 godina i njihovim roditeljima, redovni posetioci su i bebe koje puze ili uče da hodaju baš u Velikoj dvorani Kolarca.

Koncert će biti održan u subotu, 25. januara u 11 sati, a cena ulaznica je 300 dinara.


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE.


PROČITAJTE I:

ZVUCI MEDITERANA NA SCENI KOLARCA

RASKOŠAN GLAS TAMARE JOKIĆ U KARNEGI HOLU


PREDLAŽEMO I:

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.