Muzika
muzika/20.06.2018.

Mladi rokeri zasijali na Dorćol Platzu

muzika
  • Rade Nerad
  • Rade Nerad
  • Rade Nerad
  • Rade Nerad
Autor fotografije:

Piše: Nevena Milanović

U nedelju, 17. juna u Dorćol Platzu održan je tradicionalni junski koncert učenika i profesora Master Blaster muzičke škole. Neumoran rad i trud tokom semestra se mnogostruko isplatio, učenici su zablistali na sceni u izvedbi najvećih pop i rok hitova.Brojnu publiku činili su ljubitelji pop i rok muzike i desetogodišnjeg rada Master Blaster muzičke škole kao i ponosni roditelji, bake i deke koji pomno prate muzički razvoj svoje dece i unuka.

Imali smo priliku da čujemo hitove poput „Love on the brain“ od Rihanna-e, „Friends“ od Ana Marie, i stare klasike poput „Layla“ od Eric Clapton-a i „I will survive“ od Gloria-e. Bilo je mesta i za stare domaće hitove bendova Bijelo Duge i Atomsko sklonište.  

Veče su zatvorili „Roditelji dobrih muzičara“, bend koji su spontano osnovali roditelji talentovane dece, sa pesmom „Radioactive“ od benda Imagine Dragons.
To je bilo veče puno talenata, mladosti i entuzijazma koje je dokazalo da za kvalitetnu muziku u Srbiji ima mesta.
Radujemo se velikom septembarskom koncertu kada će Master Blaster muzička škola proslaviti 10 godina postojanja sa svima koji su sve ove godine doprinosili razvoju škole.

PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

NEMANJA RADULOVIĆ - ESENCIJA ČISTE LJUBAVI
STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2
NEPRISTAJANJE NA PINK GENOCID NACIJE
MAJK GARSON: NEISPRIČANA PRIČA O BOUVIJUPOVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.