Muzika
muzika/9.04.2020.

Darko Rundek: Novi singl "Unutarnji glas"

muzika
  • Promo / Roko Crnić i Darko Rundek
Autor fotografije:
Kaleidoskop mediaMuzičar Darko Rundek i njegova Ekipa objavili su novi singl i lyrical video „Unutarnji glas“, kao najavu predstojećeg dvostrukog EP-a „Brisani prostor“.

„Evo pjesme za večeri u samoizolaciji. Zove se ‘Unutarnji glas’, a mogla bi se zvati i ‘Covid Covid Night’. Pogodna je za slušanje u lupu (loop)… Ostanimo doma, makar proljeće nas mami. Melankolija je majka radosti!“, poručuje Rundek.

„Unutarnji glas“ nastao je kao saradnja Rundeka i basiste Ekipe Roka Crnića, koji je bio zadužen za reči i video za pesmu. 

Nakon jutjub i digital singlova „Barbara“ i „Pješčane oluje“, dvostruki EP „Brisani prostor“ (izdavači Menart i Long Play), biće prvo diskografsko izdanje Darka Rundeka i Ekipe, grupe muzičara okupljenih 2017. za slavljeničku regionalnu turneju povodom 20 godina od prvog Darkovog samostalnog albuma „Apocalypso“, u okviru koje je održan i veliki koncert na rasprodatom beogradskom stadionu „Tašmajdan“. 


PROČITAJTE:

MILANSKA KATEDRALA: BOTIČELI PEVA NA USKRS!


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.