Film
film/28.07.2019.

VIDEO | Bred Pit u trci za "Zlatnog lava"

film
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media / Foto: MCF MegaCom filmOstvarenje "The Truth" japanskog reditelja Hirokazua Korede otvoriće 28. avgusta 76. Filmski festival u Veneciji. Prestižni filmski festival trajaće do 7. septembra. 

Među filmovima koji će se takmičiti za prestižnu nagradu Zlatni lav, a kasnije se pojaviti i u domaćoj distribuciji su filmovi: "Optužujem" (J'ačuse) reditelja Romana Polanskog, "Ad Astra" (Ad Astra) reditelja Džejmsa Greja, "Gloria Mundi" reditelja Robera Gedigjana, "Počasni gost" (Guest of Honour) reditelja Atoma Igojana i "Wasp Network" reditelja Olivijea Asajasija.Bred Pit u filmu "Ad Astra" 

Na glavnom programu festivala, a već 19. septembra kod nas u bioskopima, naći će se film "Ad Astra" sa Bred Pitom u glavnoj ulozi.

Inspirisan romanom Džozefa Konrada "Srce tame" reditelj Džejms Grej (James Gray) se okreće kosmosu, kao prostoru za koji kaže da je veoma neprijateljski raspoložen prema nama.Bred Pit u filmu "Ad Astra" 

Priča prati astronauta Roja Mekbrajda (Brad Pitt) koji putuje do same ivice Solarnog sistema u potrazi za svojim ocem (Tommy Lee Jones) koji je nestao, kako bi otkrio misteriju koja preti da ugrozi opstanak naše planete.

Tokom putovanja Roj otkriva tajnu koja dovodi u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i naše mesto u kosmosu.

Bred Pit u filmu "Ad Astra" 

Najnoviji film renomiranog reditelj Romana Polanskog "Optužujem" bavi se čuvenom istorijskom aferom.

Godine 1895. mladi francuski oficir jevrejskog porekla Alfred Drajfuz ražalovan je zbog sumnje da je nemački špijun i osuđen na doživotno zatočeništvo na Đavoljem ostrvu. Među svedocima njegovog poniženja našao se i major Žorž Pikar, promovisan u načelnika kontraobaveštajne službe koja je pratila Drajfuza. Međutim, kada Pikar otkrije da se tajne i dalje odaju Nemcima on upda u opasan lavirint prevara i korupcije koje su postala pretnja ne samo njegovoj časti nego i njegovom životu.

Nakon prikazivanja na festivalu u Veneciji svi navedeni filmovi će se naći u okviru predstojećih domaćih festivala, kao i u redovnoj bioskopskoj distribuciji.


PROČITAJTE I:

DECENIJA BEZ BERGMANAPOVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.