Film
film/3.10.2023.

Audicija za Diznijev animirani film Želja

film
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Promo

 

U toku je konkurs za dva dečija glasa koja bi učestvovla u sinhronizaciji Diznijevog animiranog filma "ŽELJA" koji nas na bioskopskom platnu očekuje 23. novembra.  

Povodom sinhronizacije Diznijevog animiranog filma ŽELJA, u toku je konkurs za odabir jednog muškog i jednog ženskog glasa. Konkurs traje do 11. oktobra i sve devojčice od 7 do 9 godina, kao i dečaci od 8 do 11 godina čiji glas nije mutirao mogu da se prijave i postanu deo predstojeće Diznijeve animacije. 

Neophodno je da zainteresovani učesnici snime svoje glasove uz rečenice koje će izgovarati sa zadatom emocijom:

Baš sam se lepo proveo/la na jučerašnjem izletu (veselo);

Neću više da jedem ovo užasno varivo (ljutito);

Jako mi nedostaje leto i letni praznici (tužno). Baš mi je bilo lepo na moru. Samo sam se kupao/la, igrao/la i mogao/la sam spavati do kad sam hteo/la (vedro). A sad moram ustajati rano ujutro (ljutito). Mrzim alarm (izrazito ljutito)! 

Audio zapis glasa kao i osnovne informacije o kandidatima potrebno je poslati na mejl adresu konkus@mcf.rs do srede, 11. oktobra, kada će nakon odabira užeg izbora uslediti audicija.

U nedelju 15. oktobra u "Mts Dvorani" s početkom u 12h, žiri u sastavu muzičara Srđana Čolića (Mobi Dik) i Ognjena Radivojevića Ogija, kao i rediteljke Jane Maričić odabraće najbolje kandidate. 

Film "Želja" je potpuno nova Diznijeva bajka. koja će se u bioskopima naći 23. novembra.

Smeštena u magičnom carstvu Rosas, priča „Želja" nas upoznaje sa Ašom, optimističnom devojkom britkog uma koja veoma brine o svojoj zajednici.

U trenutku kada se Aša okrene ka zvezdama kako bi zamislila želju ispred nje se pojavljuje nebeska sila, mala lopta bezgranične energije. Zajedno, one se suočavaju sa najstrašnijim neprijateljem. Kako bi spasili zajednicu dokazuju da volja jednog hrabrog ljudskog bića i magije zvezde mogu činiti čudesne stvari.


PROČITAJTE I:

ALEKSANDROVAC: PRONAĐENA ŽUPSKA VENERA STARA 6.000 GODINA!

OTKRIVEN FARAONSKI GRAD STAR 3.000 GODINA


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.