Teatar
moja-kafica
moja-kafica
teatar/21.09.2020.

Ponovo zajedno u u Zvezdara teatru

teatar
  • Nikola Vukelić
Autor fotografije:
Kaleidoskop media / Foto: Nikola VukelićPosle šestomesečne pauze Zvezdara tetar ponovo otvara vrata za svoju publiku. Oktobarski repertoar je spreman, a prva predstava koju možete pogledati 10. oktobra je Voz, Komraka Makartija, u režiji Voje Brajovića, u kojoj igraju Sergej Trifunović i Voja Brajović. 
Ove jeseni nas u teatru pod zvezdama čekaju i omiljeni likovi iz Hipnoze jedne ljubavi, Generalne probe samoubistva, Večere budala, Korešpodencije, Tre sorele, Pasivnog pušenja, Ljubav u Savamali i Feliksa.Tre sorele
Ulaznice se najjednostavnije i najbrže mogu kupiti putem sajta Zvezdara teatra. Radno vreme blagajne je od 12 do 18 sati ili do početka predstave radnim danima, subotom 11-15 časova i dva sata pre početka predstave, nedeljom dva sata pre početka predstave.

U cilju zaštite zdravlja i međusobne brige, a u skladu sa preporukama Vlade Srbije, Zvezdara teatar obaveštava da je prilikom dolaska u pozorište, neophodno ispoštovati mere zaštite: nošenje zaštitne maske za lice, držati rastojanje od najmanje 1,5m, dezinfikovati obuću i ruke prilikom dolaska na predstavu, izmeriti temperaturu pre ulaska u pozorišnu salu.

Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, poželjno je da se dođe pola sata pre početka predstave.

PROČITAJTE I:

LJUBAV U SAVAMALI ZVEZDARA TEATRA


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.