Teatar
teatar/24.03.2020.

JDP onlajn: Nebojša Glogovac i Hadersfild

teatar
  • Nenad Petrović
Autor fotografije:
Kaleidoskop media / Foto: Nenad PetrovićČekajući momenat kada će glumci ponovo početi da igraju i da se sa publikom sreću iz večeri u veče, Jugoslovensko dramsko pozorište želi da ostane u kontaktu sa publikom na jedini način koji je moguć u uslovima kada je najodgovornije prema sebi i zajednici ostati kod kuće.

Zato će od četvrtka 26. marta, na Youtube kanalu (Jugoslovensko dramsko pozoriste) i sajtu jdp.rs emitovati snimke predstava.

Prva predstava pred gledaocima je Hadersfild Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm. Početak striminga je u 21h. Ista predstava moći će da se pogleda naredna tri dana u petak 27, subotu 28. i nedelju 29. marta takođe u 21h.

Prvu postavu igrali su Goran Šušljik (Raša) Nebojša Glogovac (Ivan), Damjan Kecojević (Igor), Vojin Ćetković (Dule), ulogu Milice u predstavi igrale su Tijana Čurović i Suzana Lukić, dok je u ulozi oca igrao Josif Tatić, koga je nakon smrti zamenio Miša Janketić.

Nova predstava sledi narednog četvrtka 2. aprila. Takođe u 21h, biće emitovana predstava Bure baruta Dejana Dukovskog u režiji Slobodana Unkovskog.

U četvrtak 9. aprila uživaćemo u predstavi Skakavci Biljane Srbljanović u režiji Dejana Mijača dok je u četvrtak 16. aprila na programu JDP TV-a predstava Mletački trgovac Viljema Šekspira u režiji Egona Savina.

Sve predstave će biti reprizno emitovane i naredna tri dana po premijernom izvođenju (premijere će biti u četvrtak a reprize u petak, subotu i nedelju).

Ostanite kod kuće! Budite odgovorni prema sebi i zajednici.


PROČITAJTE I:

SEĆANJE NA NEBOJŠU GLOGOVCA


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.