Muzika
muzika/11.10.2021.

Vladi Divljanu u čast

muzika
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

 

Posle dva uspešna beogradska koncerta, treći, od marta zbog pandemije prolongirani koncert u čast čuvenog muzičara Vlade Divljana u izvođenju sastava "(Ne)normalni i prijatelji" biće održan 10. novembra u 20h u Kombank Dvorani. U ograničenom kapacitetu od 500 ljudi, publika će imati prilike da odsluša pesme  iz svih perioda Divljanove bogate muzičke karijere, te će deo repertoara činiti  i najveći hitovi grupe "Idoli".

(Ne)normalni inače rade aktivno i na drugom autorskom albumu, pa će publika tokom koncertne večeri imati priliku da čuje i nekoliko autorskih pesama. Bend nastupa u sastavu: Anja Aleksić – violina, Nenad Jelenković – vokal, akustična gitara Milan Jančurić, saksofon, klarinet, Igor Martinko, harmonika, gitara, Miloš Jovanović, klavir, Attila Benke, bubnjevi, Branislav Pavlović, bas gitara.

Nakon više odlaganja i bend se uvežbao do tančina te frontmen Nenad Jelenković željan svirke uoči koncerta ističe:

"Ovo je treći pokušaj trećeg beogradskog koncerta u čast Vlade Divljana, i nekako sam siguran da je 10. novembar pravi i finalni datum. Dosta smo vežbali, ovog puta zaista izlazimo na pozornicu da odsviramo najlepše pesme Vlade Divljana", kaže Jelenković.

Kao gost večeri, bas gitaru će svirati Zdenko Kolar, član legendarnih "Idola" i čovek koji je dugo godina svirao i sarađivao sa Vladom Divljanom.

Pored Kolara, kao gosti pojaviće se i Bojan Gluvajić, član benda "Ničim Izazvan" i Sara Vučenović (violončelo).


PROČITAJTE I: 

STEFAN MILENKOVIĆ I NELE KARAJLIĆ NA TAŠU


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja. 

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.