Muzika
muzika/3.08.2020.

Nišvil festival delimično onlajn

muzika
  • Miloš Stošić
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Miloš Stošić



Internacionalni džez festival Nišvil deo programa organizovaće u najavljenom terminu od 13. do 16. avgusta uživo „onlajn”, a nastupi pred publikom predviđeni su od 17. do 20. septembra, ukoliko se popravi epidemiološka situacija i Vlada Srbije dozvoli prisustvo publike uz poštovanje mera socijalne distance, saopštili su danas organizatori.

Ukoliko i u septembru bude istovetna epidemiološka situacija kao i sada, celokupan predviđeni program za ovu godinu biće odložen za narednu godinu, i biće održan od 12. do 15. avgusta 2021. godine, naveli su organizatori u saopštenju.

U prvobitno najavljenom terminu od 13. do 16. avgusta, prema navodima Nišvila, biće izvedeno više od 30 programa koji uključuju pozorišne predstave (Nišville Jazz Teatar), filmske projekcije (Nišville Movie Summit), likovne performanse, kao i 20 koncerata pratećeg i glavnog festivalskog programa.

„Nažalost, ovi programi biće izvedeni bez prisustva publike, a moći će da se prate preko kompjutera, tableta i smart telefona u „live“ prenosu Nišvil televizije putem linka http://nisville.com/live/”, navode organizatori.

U saopštenju je istaknuto da posetioci sa kupljenim kompletima ulaznica mogu da ih iskoriste u septembru u novom terminu održavanja festivala, ili ako su sprečeni da prate ove godine Nišvil, mogu ih iskoristiti od 12. do 15 avgusta 2021. godine.

Za sve nedoumice oko eventualnog povraćaja novca za već kupljene ulaznice posetioci će se obraćati prodajnoj mreži Ticket Vision na telefon 0900 11 00 11 ili upitom e-mail adrese – office@tickets.rs i callcenter@tickets.rs.

„Ovo je prvi put posle 25 godina da dolazi do odlaganja Nišvila. Naime, samo je prvi Nišvil džez festival odložen decembra 1994. na januar 1995. zbog restrikcije struje“, podsetili su u Nišivilu”.


PROČITAJTE:

PARISKA OPERA NUDI PROGRAM ONLAJN

Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.