Muzika
muzika/3.04.2023.

EXIT u Herceg Novom: Spektakl za pamćenje

muzika
  • EXIT Promo Team
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: EXIT, Promo Team

 

Velika Exitova Flower Power žurka osvojila je Herceg Novi u subotu, 1. aprila – sedmočasovni spektakl u režiji maskiranog house velemajstora Claptona i najpopularnije regionalne muzičarke Konstrakte bio je najtraženiji događaj na Jadranu ovog vikenda, koji je okupio više hijada ljudi na Trgu Nikole Đurkovića. Flower Power, koji su, kao i ekskluzivni humanitarni afterparty „Trick Me Once" u hotelu Lazure, doneli EXIT tim i Turistička organizacija Herceg Novog, privukao je veliki broj influensera i selebritija, kao što su Dragana Mićalović, Nenad Okanović, Ivana Dudić, Helen Babić, Jovana Tomić, Milica Majkić, Nemanja Forkapić i mnogi drugi.

Premijerni nastup jednog od najpopularnijih umetnika svetske house scene, Claptona, po ocenama svih prisutnih višestruko je premašio sva očekivanja. Maskirani maestro doneo je na Trg Nikole Đurkovića prepoznatljiv, dubok zvuk sa dozom melanholije protkane rasplesanim funkom i priredio šou za pamćenje! Inače poznat po stilizovanim remiksima uticajnih umetnika, ni ovog puta nije razočarao publiku, već je napravio pravi spektakl remiksima hitova „Liquid Spirit", „Destination Calabria", „Smack my bitch up", „Music Sounds Better With You" i mnogim drugim, a svoj set produžio je na ekskluzivnom Exitovom humanitarnom afterpatriju „Trick Me Once" u hotelu Lazure.

Jedna od najtraženijih umetnica regiona, fenomenalna Konstrakta, zajedno sa grupom Zemlja Gruva je očekivano ponovo oduševila crnogorsku publiku, koja je uglas sa njom pevala megahitove „In corpore sano", „Mekano", „Nobl" i „Mama", ali i omiljeni „Đango" i druge hitove sastava Zemlja Gruva. Pre izvođenja novog singla „Evo, obećavam", Konstrakta je publici pročitala razgovor koji je ranije tog dana imala sa GPT Chatbotom o novom triptihu. Šarmantna pop zvezda u usponu Kejt je, pored svojih dobro poznatih hitova „Mikelanđelo", „Eva" i „Cure sa Balkana", simbolično otpevala obradu pesme „Flowers" od Miley Cyrus i zagrejala publiku energičnim nastupom, a lokalnu podršku predstavljali su crnogorski DJ-evi Nessuno, Pesto, P. S. i Bodzie. 

Na Flower Power proslavi ljubavi, mira i buđenja proleća bile su i brojne poznate ličnosti iz regiona, koje su nakog toga nastavile nezaboravni provod na humanitarnom afterpartiju „Trick Me Once", koji je usledio u hotelu Lazure. Brojni uticajni muzičari, glumci i glumice, predstavnici modne industrije i influenseri, među kojima su bili Dragana Mićalović, Nenad Okanović, Ivana Dudić, Helen Babić, Nemanja Forkapić, Kristina Bekvalac, Kejt Bogićević, Jovana Tomić, Milica Majkić i mnogi drugi, plesali su uz Claptona do jutarnjih sati, a prikupljeni iznos biće doniran Udruženju roditelja dece obolele od raka Feniks iz Herceg Novog. 


PROČITAJTE I:

POČINJE DIGITALNA ERA MILANSKE SKALE


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.