Muzika
muzika/13.07.2020.

EXIT festival definitivno otkazan

muzika
  • EXIT / Promo Team
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: EXIT /Promo TeamJubilarni 20. EXIT festival je otkazan. Organizatori su saopštili da se nakon njihovog poslednjeg obraćanja zdravstvena situacija u zemlji nažalost nije popravila, te da festival ne može biti održan.

- Imajući u vidu da nam je zdravlje i bezbednost svih učesnika festivala na prvom mestu, obaveštavamo vas da se obeležavanje 20 godina EXIT festivala definitivno neće održati od 13. do 16. avgusta ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, navode iz EXIT-a.

EXIT tim dodaje da je novo pomeranje datuma festivala jedan ogroman i sveobuhvatan proces, koji iziskuje vremena, pa posetioce mole  za još malo strpljenja. Do kraja jula EXIT će objaviti datume za EXIT 2021, a uskoro stiže i obaveštenje u vezi sa refundacijom za sve one koji ne žele da čuvaju ulaznicu za naredno festivalsko izdanje, kao i sve druge informacije od interesa.

Podsetimo, EXIT festival je pre sedam dana u saopštenju iskazao protest protiv stigmatizacije manifestacija kao najopasnijeg segmenta našeg društva.

- Događaji na otvorenom, sa smanjenim kapacitetom i do 99 odsto u odnosu na uobičajen broj posetilaca i sa primenom svih zdravstvenih mera, daleko su bezbedniji nego svakodnevna cirkulacija više miliona ljudi u tržnim centrima, teretanama, restoranima, noćnim klubovima, javnom prevozu i drugim zatvorenim objektima, te stoga odbijamo da budemo proglašavani za leglo zaraze u godini u kojoj se nismo ni održali, saopštio je EXIT festival.


PROČITAJTE I:

ROLINGSTONSI ZAPRETILI TUŽBOM DONALDU TRAMPU

Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDEPOVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.