Muzika
muzika/26.08.2020.

Novi vinil i druženje sa bendom Goblini

muzika
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop mediaU subotu, 29. avgusta od 18h u bašti Metropolisa biće organizovano slušanje albuma benda Goblini „JEDNINA" i to sa vinila!

Pored druženja sa članovima benda, biće organizovano i potpisivanje ploče koju će toga dana fanovi moći da kupe po promo ceni.

Goblini će, ovom prilikom, uz podršku DJ Davida Vartabedijana, puštati svoju kao i muziku koja je uticala na njihovo stvaralaštvo.

Ploča „Jednina" kao i najnoviji spot za numeru „Negde pred zoru" sa aktuelnog albuma zvanično će izaći dan pre, 28. avgusta. Jutjub premijera spota zakazana je za petak u 11h.

Album „Jednina" objavljen je krajem prošle godine u digitalnom i CD formatu. Goblini su svoj sedmi studijski album najavili singlom „Meso" koji otvara i vinilno izdanje albuma.  

Brojne pozitivne reakcije na „Jedninu" stizale su od muzičkih kritičara, ali i od njihovih vernih fanova. U prilog tome govori i to da je pesma „Ti si taj" proglašena za Hit Godine Radio Beograda 202 od strane njihovih slušaoca.


PROČITAJTE:

PARISKA OPERA NUDI PROGRAM ONLAJN


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.