Muzika
muzika/30.04.2019.

CURE:Antipatije prema britanskoj monarhiji

muzika
  • EXIT /Promo team
Autor fotografije:

Kaleidoskop media


Robert Smith, frontmen kultnog benda The Cure, izjavio je u jednom nedavno otkrivenom intervjuu za francuski portal Telerama iz 2012. godine kako bi pre odsekao sebi ruke nego primio titulu od britanske kraljice, a klip njegovog iskrenog odgovora ubrzo je postao i viralan.

Smith je izrazio svoje antipatije prema britanskoj monarhiji rekavši kako je „bilo koji oblik naslednih privilegija jednostavno pogrešan. Ne samo da je antidemokratski, već i suštinski pogrešan. Ono što me ljuti je to što se nekim ljudima, kojima se godinama divim, ponudi nagrada kraljevske porodice i nasledne monarhije, i oni je prihvate i postanu lord ili ser."

Britanac, koji sa svojim bendom ove godine stiže prvi put u Srbiju u okviru EXIT festivala, na kraju intervjua otkrio je i kako bi on reagovao ako bi mu ikada bila ponuđena titula od kraljevske porodice:

„Iskreno, radije bih odsekao sebi ruke nego da je prihvatim. Jer, kako se usuđuju i da pretpostave da bi oni mogli meni da ukažu čast? Ja sam mnogo bolji od njih, oni nikada nisu ništa radili u životu, oni su j***** idioti", poručio je bez dlake na jeziku frontmen benda The Cure.

Ovo nije prvi put da je Robert Smith osvojio simpatije interneta svojim direktnim i iskrenim odgovorima. Naime, u martu ove godine, uoči ceremonije ulaska The Cure u Rokenrol dvoranu slavnih, Smith je na crvenom tepihu „ohladio" entuzijastičnu novinarku. Na njeno pitanje da li je poznati britanski bend uzbuđen koliko i ona, usledio je kratak odgovor ravnodušnim tonom: „Po svemu sudeći, ne."


PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2

HARI BENSON: NISAM BIO ROKENROL FOTOGRAF


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box