Muzika
muzika/30.04.2019.

CURE:Antipatije prema britanskoj monarhiji

muzika
  • EXIT /Promo team
Autor fotografije:

Kaleidoskop media


Robert Smith, frontmen kultnog benda The Cure, izjavio je u jednom nedavno otkrivenom intervjuu za francuski portal Telerama iz 2012. godine kako bi pre odsekao sebi ruke nego primio titulu od britanske kraljice, a klip njegovog iskrenog odgovora ubrzo je postao i viralan.

Smith je izrazio svoje antipatije prema britanskoj monarhiji rekavši kako je „bilo koji oblik naslednih privilegija jednostavno pogrešan. Ne samo da je antidemokratski, već i suštinski pogrešan. Ono što me ljuti je to što se nekim ljudima, kojima se godinama divim, ponudi nagrada kraljevske porodice i nasledne monarhije, i oni je prihvate i postanu lord ili ser."

Britanac, koji sa svojim bendom ove godine stiže prvi put u Srbiju u okviru EXIT festivala, na kraju intervjua otkrio je i kako bi on reagovao ako bi mu ikada bila ponuđena titula od kraljevske porodice:

„Iskreno, radije bih odsekao sebi ruke nego da je prihvatim. Jer, kako se usuđuju i da pretpostave da bi oni mogli meni da ukažu čast? Ja sam mnogo bolji od njih, oni nikada nisu ništa radili u životu, oni su j***** idioti", poručio je bez dlake na jeziku frontmen benda The Cure.

Ovo nije prvi put da je Robert Smith osvojio simpatije interneta svojim direktnim i iskrenim odgovorima. Naime, u martu ove godine, uoči ceremonije ulaska The Cure u Rokenrol dvoranu slavnih, Smith je na crvenom tepihu „ohladio" entuzijastičnu novinarku. Na njeno pitanje da li je poznati britanski bend uzbuđen koliko i ona, usledio je kratak odgovor ravnodušnim tonom: „Po svemu sudeći, ne."


PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2

HARI BENSON: NISAM BIO ROKENROL FOTOGRAF


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.