Muzika
muzika/19.06.2022.

Bečej:Nezaboravan koncert Zdravka Čolića

muzika
  • Nemanja Đorđević
  • Bečej noću
  • Bečej noću
  • Bečej noću
  • Nemanja Đorđević
  • Nemanja Đorđević
  • Nemanja Đorđević
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Nemanja Đođević

 

Više od 35.000 posetilaca prisustvovalo je u subotu uveče u Bečeju koncertu Zdravka Čolića u okviru manifestacije ,,Bečej noću".

U trosatnom programu na centralnom gradskom Trgu oslobođenja, sa pratećim orkestrom i atraktivnim plesačicama, Zdravko Čolić je proveo 35.000 prisutnih kroz celu svoju karijeru – ,,Glavo luda“, ,,Pusti pusti modu“, ,,Stanica podlugovi“, ,,Jedna zima sa Kristinom“, ,,Čija je ono zvijezda“ odjekivali su ne samo Bečejem, već čitavim regionom.

U publici su bile prisutne sve generacije, od najmlađih do najstarijih i svi su jednako uživali i u koncertu Zdravka Čolića i u programu koji mu je prethodio. Veče je otvorio Kreativni M kutak i više od 70 mališana na sceni, koji su pokazali svoje umeće i talente izvodeći domaće i strane rokenrol standarde.

Nakon njih, atmosferu je dodatno razigrao New Level Empire, gosti iz Mađarske.

Pored lokalne publike, veliki broj ljudi je stigao iz Hrvatske, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, pa je manifestacija ,,Bečej noću" prerasla iz lokalne u regionalnu atrakciju.

Organizatori manifestacije ,,Bečej noću" sa ovim izdanjem nadmašili su broj od 20.000 posetilaca koliko je prisustvovalo nastupu Parnog Valjka 2019. godine na Trgu Oslobođenja ovog šarmantnog grada u Vojvodini.

Više fotografija sa koncerta pogledajte u gornjoj galeriji.


PROČITAJTE I:

BEČEJ: CVETANJE TISE - FENOMEN KOJI ODUZIMA DAH


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.