Muzika
muzika/18.05.2023.

Antievrovizija u Hangaru Luke Beograd

muzika
  • Marko Ristić
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Marko Ristić

 

Ostalo je još dva dana do 13. izdanja Antievrovizije, najvećeg godišnjeg beogradskog koncerta grupe Mortal Kombat. I ove godine održava se u formi festivala na kojem su hedlajneri upravo Mortal Kombat. Novo, 13. izdanje Antievrovizije, očekuje nas u subotu, 20. maja 2023, u Hangaru Luke Beograd. Biće to njihovo vatreno krštenje u ovom beogradskom prostoru.

Šta će sve da gori ove godine na bini koju Mortal Kombat uvek pažljivo konstruiše za svoju publiku bend ne otkriva ni dok se sitno broji do početka novog antievrovizijskog izdanja. Jedini apel koji upućuju jeste da se dođe na vreme, budući da je početak najavljen za 19h. Gosti benda ove godine su The Trigger i Seljačka buna.

Mortal kombat / Foto: Vedran Ševčuk

Aktuelna cena ulaznice je 1.200 dinara. Na ulazu pred koncert koštaće 1.500 dinara. Ulaznice su dostupne su na svim prodajnim mestima GigsTixa širom zemlje, kao i online na new.gigstix.com. Beograđani do svojih karata mogu da dođu i u pabu ,,Cigla i Krigla" (Dalmatinska 44).


PROČITAJTE I:

PREMIJERA: PARLA PIU PIANO TAMARE RAĐENOVIĆ


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.