Muzika
muzika/4.05.2018.

"Hills Up" festival 10. i 11. avgusta

muzika
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

"Hills Up" muzički festival biće održan ove godine 10. i 11. avgusta na Zlatiboru, a organizatori, omladinska udruženja "Serdar" i "E zona" već su objavili i deo izvođača koji će nastupiti na 5. festivalu.

Za sada je potvrđeno učešće sledećih bendova: Đura i mornari, Riblja čorba, Brkovi, Partibrejkersi, Kerber, Mortal kombat, E plej – na glavnoj bini, a u bini u šumi: Teo trank, Kalavera end Manija, Tebra Rudamen, Lena Gliš i drugi. 

Muzički festival „Hills Up“ ove godine obeležava 5 godina postojanja.

O njegovom značaju u muzičkom svetu govori dovoljno to što na festivalu konstantno učestvuju najbolje grupe i pojedinci srpske muzičke scene, promovišu se mladi talentovani umetnici, organizatori festivala su prisutni na brojnim konferencijama, a fanovi dolaze iz godine u godinu u sve većem broju, bez obzira na ponekad nepredvidive planinske vremenske uslove.

To je i jedan od razloga zašto je termin dešavanja festivala pomeren za prvu polovinu avgusta, tačnije 10 i 11. avgusta.

Prve aktivnosti vezane za 5. „Hills Up“ su već krenule.

Posetioci i čitaoci se mogu priključiti glasanju za odabir izvođača na FB stranici događaja.


Tekst je deo projekta “Zlatne priče” koji je sufinansiran sredstvima opštine Čajetina za sufinansiranje projekata  proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2018. godini.


PROČITAJTE JOŠ: ZLATIBOR - NAJVEĆI ZIP-LAJN U SRBIJI

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box