Film
film/16.01.2024.

Onlajn festival francuskog filma

film
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Promo

 

Platforma Moj OFF ove godine prvi put učestvuje kao partnerska platforma festivala My French Film Festival koji će trajati mesec dana, od 19. januara do 19. februara. Festival ove godine doživljava 14. izdanje, a po prvi put će biti dostupan i publici u Srbiji. 

Tokom mesec dana trajanja festivala, domaća publika će imati priliku da pogleda 20 dugometražnih i kratkometražnih ostvarenja, a u selekciji se nalaze kako filmovi iz savremene francuske produkcije, tako i klasici autora poput Anjes Varde.

Anjes Varda – Anjes V. o Džejn B.

Pored klasika i popularnih naslova My French Film Festival publici širom sveta predstavlja skrivene dragulje savremene francuske kinematografije, pa će se tako u programu naći i 14 kratkometražnih igranih i animiranih ostvarenja, a cela selekcija odražava žanrovsku i tematsku raznolikost savremene francuske produkcije.

Neka od ostvarenja koja se ističu su dokumentarni film "Anjes Varde – Anjes V. o Džejn B", kao i igrani filmovi "Polaris", "Rodeo", "Pas sa smetlišta" i "Superpijan".

Superpijan

Kompletna selekcija festivala biće objavljena na društvenim mrežama platforme Moj OFF, kao i na sajtu mojoff.net.

Svi filmovi sa programa festivala biće dostupni od 19. januara do 19. februara na platformi Moj OFF korisnicima Gold pretplate, a svi novi korisnici mogu uživati u prvih mesec dana promotivnog perioda pretplate za samo 1 dinar.
 
My French Film Festival je onlajn festival francuskog filma osnovan od strane Unifrance – organizacije za promociju francuske kinematografije u Francuskoj i inostranstvu. 


PROČITAJTE I:

LUKA NOVAKOVIĆ, INTERVJU: MOĆ VEŠTAČKE INTELIGENCIJE JE U POROBLJAVANJU LJUDSKE PAŽNJE

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA I KULTURNO NASLEĐE

DA LI JE VEŠTAČKA INTELIGENCIJA ALATKA U SLUŽBI UMETNIKA?


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.