Film
film/23.01.2022.

Kombank dvorana: Najbolji filmovi iz 2021

film
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

 

Godina koja je za nama, 2021. uprkos pandemiji, ostaće upamćena po enormnoj poseti bioskopskih projekcija, posebno domaće produkcije, koji je započet premijerom filma Toma o slavnom domaćem pevaču, a nastavljen filmovima  Južni vetar-ubrzanje, kao i Božiji čovek i mnogim drugim.

Film Toma u bioskopu Kombank Dvorana samo tokom 2021. odgledalo je 21.500 ljudi, Južni vetar 8.700, dok je film Božiji čovek odgledalo oko 5.000 gledalaca.

Istovremeno, oboreni su i rekordi gledanja  filmova strane produkcije što je rezultiralo ponovnom tražnjom posebnog užitka gledanja svih ovih filmova na pravom mestu - iz udobne bioskopske fotelje i naravno na velikom platnu.

Tako će po tradiciji koja traje od 2018. u Kombank Dvorani,  a koja se ove godine i nastavlja u bioskopu Kombank Dvorana, ali i Cine grand-u,  od četvrtka 27. januara do 2. februara biti održana akcija BEST OF 2021.

Na repertoaru će se, pored filmova Toma, Južni vetar-ubrzanje, Božiji čovek, naći i fimovi koj su takođe obeležili prošlu godinu kao što su najiščekivaniji nastavak Bond sage odlagan više puta zbog pandemije- "Nije vreme za umiranje", film o modnoj liniji Guči i porodičnim ambicijama i spletkama na tom putu "Gučijevi" koji je obeležio sam kraj godine; Marvelov biser - Spajdermen. Put bez povratka; zatim još jedan film o modi koji je obeležio sredinu godine, čuvena Zlica , ali i naslovi kao što su Šeng Či legenda o 10 prstenova, nastavci čuvenih blokbastera: Paklene ulice 9, Venom 2, misteriozna avantura Dina, ljubavna drama After posle pada, horor saga Prizivanje zla 3-Đavo me je naterao, ali nezamenljivi Večni i svemirski basket novo nasleđe, čijeg se prvog dela rado sećaju i starije generacije.


PROČITAJTE I:

NOVI HRABRI SVET ZA JUBILARNI 50. FEST


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.