Muzika
muzika/27.05.2017.

Enzo Siragusa i Marko Nastić na Slobodi

muzika
  • Promo
  • Promo
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Nakon nekoliko godina pauze, Easy Tiger serijal se ponovo aktivira 2017. godine. Posle gostovanja u klubovima Fest i Tunnel, uz Disko Bar Mladost hostuju Baraca, Archie Hamiltona, Adam Sheltona i Marca Donata/Italoboyz. 
Famozni beogradski party serijal počinje svoju letnju rezidenturu na splavu Sloboda 16. juna uz trenutno najveću zvezdu UK scene, Enza Siragusu. Enzo je na čelu londonske FUSE organizacije, koja uz party brand takođe drži i label na kom okuplja izvođače kao što su Archie Hamilton, Seb Zito, Rich NxT, Ben Rau, Rossko, Dan Farserelli kao i mnogi drugi.

Intervju sa Doni Mekaslinom, briljantnim američkim saksofonistom, koga je Dejvid Bouvi odabrao da vodi njegov poslednji bend na oproštajnom albumu „Blackstar“ pročitajte OVDE.
Enzo Siragusa se probio u top 100 RA DJ-eva prvi put 2015. godine, beležeći nastupe u svim poznatijim klubovima i festivalima širom planete. 2016. godine uz veliki uspeh FUSE žurki u klubu Space Ibiza, kruniše svoju DJ karijeru snimajući BBC Essential Mix za emisiju Pete Tonga.
Produkcijski orijentisan prema moćnom, londonskom house pravcu, izdavao je za sopstvenu etiketu, a poslednje izdanje u saradnji sa Archie Hamiltonom je izašlo na Archiejevom Moscow Recordsu.

Uz njega će nastupati host i rezident serijala, Marko Nastić, najprofilisaniji DJ i producent sa ovih prostora. Pored serijala žurki, Marko je pokrenuo novi vinyl only label pod istim imenom čije se prvo izdanje očekuje početkom avgusta. 

Promo party sa rezidentima Easy Tiger serijala će se desiti 02.06. u Prodavnici i na eventu će se podeliti nekoliko pozivnica za sam događaj. 
Ograničeni broj karata je već u pretprodaji po ceni od 600 dinara, dok će karta na ulazu stajati 900 dinara.

Pročitajte još: Majk Garson: Neispričana priča o BouvijuPOVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box