Muzika
muzika/16.03.2022.

Kontakt konferencija od 24. do 26. marta

muzika
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Promo

 

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt konferencija, biće održana u Beogradu od 24. do 26. marta, u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda. Posle dva onlajn izdanja Kontakt 2022 održaće se uživo.

Ova značajna konferencija okuplja profesionalce iz regiona na temu muzičkog biznisa, starih i novih trendova i aktuelnih mogućnosti.

Najnovije, šesto izdanje Kontakta obeležiće primeri dobre prakse, inspirativne tribine, kreativni paneli, radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da stvore perspektivno okruženje za sve muzičke profesionalce u regionu, i da omoguće fluentnu i konstantnu saradnju stručnjaka iz ove oblasti na našim prostorima.

Kontakt je deo INES asocijacije (Innovation Network of European Showcases), u okviru koje je 19 evropskih showcase konferencija i festivala. Kontakt je još 2019. primljen kao jedini predstavnik Srbije.

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti).

– Danas je više nego ranije neophodna promocija novih ideja i tendencija, kao i povezivanje profesinalaca iz regiona, tako da će Kontakt i ovoga puta biti održan u pravom trenutku – uoči nastupajuće festivalske sezone, najavljuju organizatori.


PROČITAJTE I:

Nataleé: Osvesti se i dođi u Prvi plan


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.