Književnost
književnost/9.04.2019.

Upoznajte Ketrin Arden

književnost
  • DIBIDUS comics&books
Autor fotografije:
Kaleidoskop mediaNjujorkčanka Ketrin Arden bestseler autorka, dolazi u Beograd i Novi Sad u sklopu svoje evropske turneje, gde će održati promocije trećeg dela sage zimske noći.

Beogradska promocija biće održana u Galeriji Polet u Cetinjskoj ulici, večeras od 19 časova.


"Veštičina zima" je treći deo bajkovite priče o Vasji, zasnovane na ruskim bajkama i slovenskoj mitologiji, a sve to u začinjeno istorijskim elementima iz vremena srednjovekovne Rusije.

Izdavačka kuća DIBIDUS comics&books vas poziva na druženje sa autorkom, da zajedno otkrijemo kako je jedna američka devojka prepoznala i prenela slovensku dušu na papir.

PROČITAJTE I:

"VREDNE RUČICE" UROŠA PREDIĆA
POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
User
Vesna
9.04.2019.

Oduvek me je fasciniralo zasto neko ko živi eto u Americi želi da piše o drevnoj Rusiji. Želja mi je jasna jer želje i mogu da budu nejasne ali zašto pisci žele da pobegnu na drugi kraj sveta da bi bili autentični. Zar Amerika nije dovoljno čarobna i lepa da bi se mogla opisati u romanu. Ili je u pitanju želja da po svaku cenu budemo ono što nismo, da opisujemo svetove koje ne poznajemo, da stvaramo fikciju umesto fantastične realnosti i da budemo neistiniti umesto istiniti. Verujem da nas takva, u svemu neautenticna literatura zarobljava i tera da bežimo od svog života u nečiju fikciju i da ne živimo svoj fantasticno život. A svrha umetnosti nije beg od života već njegovo istinsko življenje