Film
film/7.05.2019.

Stiže film o istorijskom koncertu The Cure

film
  • EXIT / Promo Team
Autor fotografije:

Kaleidoskop mediaKoncert grupe The Cure pred čak 65.000 fanova u Hajd parku pretočen je u film koji potpisuje reditelj Tim Pope, autor spotova za najveće hitove ovog kultnog benda.

Film u bioskope širom sveta stiže uoči dugoočekivane turneje jednog od najvažnijih sastava svih vremena i snimljen je u 4K tehnici, dok je tonski miks rađen u čuvenom Abbey Road studiju.

The Cure su prošlog leta održali istorijski koncert u najvećem parku Velike Britanije, a interesovanje je bilo toliko da su sve ulaznice rasprodate čak šest meseci unapred! Rok giganti su nastupali preko tri sata sa 
set listom od čak 29 pesama koju je NME opisao kao "savršenom za velike festivale" jer je sadržala sve najveće hitove benda.

Kultni muzički magazin na kraju izveštaja koncert je nazvao "čistom perfekcijom", dok je The Independent napisao da je tog dana "publika otišla kući sa najvišim mogućim utiscima", a sam bend "zacementirao svoju besmrtnost". Film stiže i kao još jedno u nizu brojnih obeležavanja četiri decenije rada, a ovaj važan jubilej The Cure će proslaviti i velikim koncertom na Petrovaradinskoj tvrđavi kada će u četvrtak, 4. jula otvoriti ovogodišnji EXIT festival!


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.