Film
moja-kafica
moja-kafica
film/26.05.2020.

Objavljen program festivala We Are One

film
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop mediaTribeca Enterprises i YouTube danas su objavili program prvog Globalnog filmskog festivala We Are One (Svi zajedno) u sklopu kojeg će biti prikazano više od 100 filmova po izboru selektora 21 vodećeg filmskog festivala iz više od 35 zemalja, uključujući Sarajevo Film Festivala, uz prateći program razgovora, VR sadržaja i muzičkih nastupa.

Ovim desetodnevnim digitalnim događajem odaje se priznanje umetnicima iz svih delova sveta, a u centar pažnje stavljaju se filmovi koji mogu proizvesti promene i produktivno povezati globalnu publiku.

Festival je okupio neke nekih od najtalentovanijih svetskih umetnika, naratora i selektora u želji da tokom pandemije Covid-19 ljubiteljima filma pruži zabavu i utehu, a organizacijama koje se bore protiv ovog globalnog zdravstvenog izazova podršku. 

Festival će se u potpunosti održati na YouTube kanalu YouTube.com/WeAreOne u periodu od 29. maja do 7. juna.

"Festivali su mesta povezivanja, okupljanja i deljenja. Sada, više nego ikad, to su ključne stvari za obnovu društvenog kapitala, preispitivanje postojećih modela filmske produkcije i oblikovanja naše zajedničke budućnosti. Festivali su mesta koja nam omogućavaju da zajedno odlučimo gde želimo ići i da pokažemo da smo svi deo iste celine - jedno. Srećni smo što smo deo zajedničkog projekta Tribece, YouTubea i svetskih filmskih festivala i što publici širom sveta možemo predstaviti filmove regionalnih i svetskih autora koji su nastali u Sarajevu. Nadamo se da ćete uživati i da ćemo se uskoro opet videti na festivalima i u biskopskim salama'', izjavili su Mirsad Purivatra i Jovan Marjanović u ime Sarajevo Film Festivala.


PROČITAJTE I: 

Počinje drive-in bioskop na Adi Ciganliji


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.