Film
film/25.10.2021.

Film "Večni" premijerno u Rimu (FOTO)

film
  • Promo
  • Promo
  • Promo
  • Promo
  • Promo
  • Promo
  • Promo
  • Promo
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

 

Željno iščekujući prikazivanje filma "Večni" na velikom platnu srpskih bioskopa, koje publika može očekivati od 11. novembra, nakon prošlonedeljne svetske premijere u Los Anđelesu, filmska ekipa Marvelovog ostvarenje „Večni" predstavila je svoj film u gradu svetlosti na Filmskom festivalu u Rimu. Rediteljka Kloi Džao, kao i glumice Anđelina Džoli, Džema Čen i njihove kolege Kit Harington i Ričard Maden pozdravili su evropsku publiku i pozvali ih da pogledaju film.
 

 
Anđelina Džoli, na premijeri je bila u društvu svojih ćerki Zahare i Šilo,  objasnila je da je ovo jedan od retkih filmova u kome je ona osetila da je njena brojna porodica iz celog sveta zapravo prezentovama na pravi način: „Ono što sam naučila o svojoj porodici je da smo jaki jer smo različiti. To je ono što čini moju porodicu jedinstvenom, mi učimo jedni od drugih i ne bih želela da je ikako drugačije. Veoma sam srećna što će ljudi širom sveta pogledati film „Večni" koji uspostavlja nove standarde različitosti".
 


Večni su ratnici koji žive na planeti Zemlji već 7000 godina, njih okupljaju Božanski  (Celestials) da ujedine svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su Devijanti (Deviants). Radnja filma bazira se na Marvelovom istoimenom stripu iz 1976. godine, autora Džeka Kirbija.
 

 
Rediteljka filma Kloi Džao poznata je po svojim artističnim filmovima – Zemlja nomada, te je spoj sa univerzumom super heroja za celu glumačku postavu pravo osveženje. Selma Hajek ističe: „To nije uobičajeno mesto, nije snimano kao inače – nije tipična ekipa". Ostvarenje Večni je smešten pet godina nakon događaja iz filma Osvetnici: Kraj igre. Polako pristižu prve kritike Marvelovog filma, koje kažu da je film Kloi Džao - kolosalan, kosmički i osvežavajuće iskren, kao i da je romantični podsetnik na moć zajedništva. 
 
 
Za fanove „Igre prestola" prava poslastica biće nekadašnja braća Stark u nešto drugačijim ulogama, Kit Harington kao Dejn Vitman i Ričard Maden kao Ikaris. 
 
Film Večni će u bioskopima širom Srbije biti od 11. novembra.

PROČITAJTE I:

STIVEN SPILBERG: PRIČA ZA ZAPADNE STRANE


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.