Film
film/16.08.2022.

Fan projekcija Gospodara prstenova

film
  • IMBD
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: IMBD

 

Povodom tačno 20 godina od prvog prikazivanja i izlaska na veliko platno, sada već čuvenog avanturističkog filma "Gospodar prstenova: Dve kule" reditelja Pitera Džeksona ( Peter Jackson), a po romanu DŽ.R.R. Tolkina "Dve kule", u Mts Dvorani će 02. septembra biti održana specijalna, fan projekcija svetski poznatog klasika. 

U drugom delu čuvene sage, podsetimo, dok su Frodo i Sem bliže Mordoru uz pomoć prevrtljivog Goluma, podeljeno druženje se protivi Sauronovom novom savezniku Sarumanu i njegovim hordama Izengarda. Glumačka ekipa koja krasi čak duplog Oskarovca je u sastavu Elijah Wood kao slavni Frodo; Ian McKellen kao nezaboravni Gandalf; Viggo Mortensen kao Aragorn, kao i mnogi drugi.

Fanovi filma, kojih u našoj zemlji ima preko 100, imaće prilike da se po ko zna koji put podsete skoro tročasovnog drugog dela, jedne od najgledanijih avanturističkih filmskih saga ikada.


PROČITAJTE I:

"FILMOVI NA ŠTIKLAMA" U ART BIOSKOPU KOLARCA


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.