Vizuelne umetnosti
vizuelne umetnosti/12.02.2023.

Umetnički eksperiment BOOM provodaž

vizuelne-umetnosti
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Promo

 

Neformalna Umetnička grupa Madamme Gaggane kolektiv predstaviće rijaliti spektakl BOOM provodaž u Ciglani (Klub ljubitelja teške industrije) 14. februara od 18 časova.

Iako spektakl BOOM provodaž deluje kao parodija na rijaliti programe, kao i tradicionalnu instituciju bračnog posredovanja, namera Madamme Gaggane kolektiva je da ove elemente ujedini u cilju afirmacije ljubavi. Priredba je istovremeno i vrsta psihološkog, ali i umetničkog eksperimenta kojim se poništavaju strahovi i proširuju granice promocije i percepcije umetnosti.

Program multimedijalne priredbe baziran je na upoznavanju i sparivanju 10 kandidata koji će na osnovu sedam „testova“ utvrditi ko kome najviše odgovara. Osim glasova kandidata, od značaja za finalnu odluku biće i glasovi publike i stručnog žirija.

Kandidati će tokom programa preispitati međusobnu kompatibilnost po pitanju životnih interesovanja, posebnih talenata, „hemijske“ privlačnosti i egzistencijalnih stavova, dok će mogućnosti njihovog spajanja proceniti i astrolog, aurolog i doktor nadrimedicine.

Kuriozitet je to što će kandidati tokom programa imati vezane oči, kako im vizuelna atrakcija ne bi skrenula pažnju sa promišljenog donošenja odluke. Takođe, kandidatima će biti izmenjen glas, budući da i ovaj princip biranja partnera ume da zavara.

U programu će učestvovati bendovi SeХoSeXo i Neptun kujna. Publici će na raspolaganju biti i Еxotik-Еxtatik masaža u izvođenju Kosmogine, dok će biti upriličena i prateća izložba radova Bojana Đorđevića - Omče. Dan zaljubljenih će biti proslavljen uz bogat asortiman afrodizijačkih jela. Događaj će biti strimovan na platformi YouTube

Spektakl  počinje u 18 časova. Voditelji programa su Sexi Fehmi, Jasika T-34 i nadri sestra Marijanne. Program je prijemčiv za sve uzraste posetilaca.


PROČITAJTE I:

OLGA JANČIĆ: ISKONSKO U MODERNOM


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.