Vizuelne umetnosti
moja-kafica
moja-kafica
vizuelne umetnosti/20.10.2020.

Oktobarski salon 2021. godine

vizuelne-umetnosti
  • Dunja Ćirić
Autor fotografije:

Kaleidoskop mediaKulturni centar Beograda saopštio je danas da će 58. Oktobarski salon – Beogradsko bijenale biti održan od 4. juna do 22. avgusta 2021. godine.

Izložba će biti postavljena u Muzeju Jugoslavije, galerijama i bioskopu Kulturnog centra Beograda, kao i u javnim prostorima u gradu.

Modifikovani kustoski koncept podrazumevaće i veći broj umetničkih intervencija u javnom prostoru u odnosu na prvobitni, a revidirana lista umetnika biće objavljena do kraja godine.

Foto: Dunja Ćirić / Oktobarski salon 2018.

Kulturni centar Beograda će se potruditi da u program koji se planira tokom trajanja Salona budu uključeni i različiti predstavnici lokalne savremene umetničke scene, navodi se u saopštenju.

Kako je ranije saopšteno, na preporuku Grada Beograda i odlukom Sekterarijata za kulturu, a usled aktuelne pandemije, otežanog planiranja i realizacije međunarodnih događaja, ova manifestacija je odložena za 2021. godinu.


PROČITAJTE I:

REKVIJEM ZA UMETNIKE


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.