Vizuelne umetnosti
vizuelne umetnosti/19.08.2021.

Multimedijalna izložba More.more.amore

vizuelne-umetnosti
  • Duda Ludošan
  • Dragana Radivojević
  • Goran Tomašević
  • Jelica Stojančić
  • Sanja Belos
  • Saša Totić
  • Dragana Nikoletić
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

 

Beogradska umetnička radionica BURA sprovešće multimedijalnu akciju More.more.amore u Blok galeriji na Novom Beogradu (Jurija Gagarina 221, Blok 45), od 20. avgusta do 1. septembra 2021. godine. Otvaranje je zakazano za 19 časova, u petak 20. avgusta 2021. godine.

Akcija je osmišljena kao kreativni odgovor na otuđenost, izolaciju i ograničenost putovanja u doba još prisutne pandemije, ali i kao svojevrstan artistički poziv na povratak aktivnom životu. 

Dragana Nikoletić

More.more.amore podrazumeva izložbu radova 15 autora (Zdravko Joksimović, Aleksandar Rafajlović, Saša Totić, Dragana Radivojević, Daniel Glid, Radmila Duda Ludošan, Goran Tomašević, Goran Stojčetović, Paul Rihard Landauer/Paul Richard Laundauer, Sonja Beloš, Valentina Savić, Nataša Škorić, Dragana Nikoletić, Jelica Stojančić) i muzički live act u interpretaciji Gorana Orgea Nikolića.

Daniel Glid

Beogradska umetnička radionica BURA postoji od 2000. godine, od kada kreira i organizuje umetničke događaje, usmerene na alternativna promišljanja društvenih pojava i tema iz domena umetničkog stvaralaštva. Udruženje stavlja naglasak na prožimanje umetnosti i takozvanog „običnog” života, kao i na redefinisanje izlagačkog prostora i načina izlaganja.

BURA je do sada realizovala 23 projekta od kojih izdvajamo Anfas, profil, teme u beogradskom SKC-u, rezidencijalni program Pronađeni u prevodu, sproveden u selu Bujačić kod Valjeva, Inicijacija u Paviljonu “Cvijeta Zuzorić”, Should I stay or should I go, upriličen kroz debatu u biblioteci „Milutin Bojić“, izložbu u Galeriji O3on i radionicu sa studentima Fakulteta savremenih umetnosti u Beogradu. 


PROČITAJTE I:

ART MARKET ⇒ OTVOREN POZIV STVARAOCIMA!


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


Zdravko Joksimović

Goran Orge Nikolić

Aleksandar Rafajlović

Paul Richard Landauer

Goran Stojčetović

Valentina Savić

Nataša Škorić


PROČITAJTE JOŠ:

GALERIJA GETE: JUBILEJ BOJSA I MANGELOSA


 

 

 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.