Teatar
teatar/25.01.2021.

Zvezdara teatar ponovo u večernjem terminu

teatar
  • Nikola Vukelić
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Nikola Vukelić

 

Danas u podne počinje prodaja ulaznica za februar za repertoar Zvezdara teatra. Ovog meseca predstave ovog pozorišta biće ponovo izvođene u večernjem terminu i to od 18.30 časova. Hipnoza jedne ljubavi, Osama-Kasaba u Njujorku i Tre sorele imaće dva izvođenja ovog meseca, pa je pravo vreme da petak i vikende rezervišite ze odlazak u pozorište.

5. i 6. februara na sceni Danilo Bata Stojković biće odigrana Osama-Kasaba u Njujorku, Vladimira Kecmanovića, vikend nakon toga 12. i 13. februara Tre sorele, Stevana Koprivice, dok će Hipnoza jedne ljubavi, Dušana Kovačevića biti izvedena 27. i 28. februara.

Voz, Komarka Makartija, Bajka o pozorištu, Vladimira Đurđevića, Ljubav u Savamali, Ivana Lalića, Večera budala, Frensisa Vebera i Generalna proba samoubistva, Dušana Kovačevića su takođe na repertoaru u februaru.

Prethodnih meseci onlajn kupovina karata se pokazala kao najjednostavnija i najbrža opcija za nabavljanje ulaznica, a koja je u nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji skoro u potpunosti smanjila čekanje u redovima ispred blagajne pozorišta. U prilog onlajn kupovini ide i činjenica da se novac prilikom otkazivanja predstave automatski refundira na račun kupca, dok je za ulaznice kupljene na biletarnici refundaciju potrebno izvršiti na istoj.

Za one koji nisu u mogućnosti da ulaznice nabave onlajn, blagajna će do kraja januara imati sledeće radno vreme:

Od 25. do 29. januara od 12 do 18 časova

30. i 31. januara od 10 do 12 časova

RADNO VREME BLAGAJNE U FEBRUARU (do sledeće objave repertoara):

Petkom od 12 do 18.30 časova

Subotom i nedeljom 16.30 do 18.30 časova  


PROČITAJTE I:

INTERVJU SA MIROM FURLAN: OBIČNA NEOBIČNA PRIČA


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.