Teatar
teatar/17.03.2020.

Onlajn predstave Narodnog pozorišta

teatar
  • Narodno pozorište
Autor fotografije:
Kaleidoskop media
Povodom prekida igranja predstava pred publikom Narodno pozorište u Beogradu najavilo je besplatan striming svojih operskih, baletskih i dramskih predstava.

U poruci na društvenim mrežama, pozorište je pozvalo sve pratioce da napišu koju bi predstavu hteli da pogledaju onlajn.

Ministarstvo kulture pozvalo je juče ustanove kulture da obezbede onlajn sadržaje za građane tokom trajanja vanrednog stanja i epidemije koronavirusa.

U nameri da stanovništvu olakša pristup sadržajima iz kulture, a imajući pre svega u vidu sprečenost obavljanja programskih aktivnosti ustanova kulture i zabranu okupljanja u zatvorenim prostorima za više od 50 osoba, gde svakako spadaju izložbe, predstave, tribine i druga dešavanja, Ministarstvo kulture i informisanja uputilo je preporuku ustanovama kulture da se građanima Srbije omogući maksimalna dostupnost digitalnih sadržaja iz oblasti kulture, navodi se u saopštenju.

Narodno pozorište saopštilo je i da je pokrenut povraćaja novca za sve ulaznice kupljene putem onlajn prodaje a koje se odnose na sva otkazana izvođenja predstava, počev od 11.03.2020. zaključno sa 07.04.2020. Proces povraćaja novca, u zavisnosti od faze realizacije kupovine, može da potraje i do 10 dana.

Uputstva za povraćaj novca po fazama realizacije kupovine:

- Ukoliko su sredstva na rezervaciji, povraćaj novca je trenutan (otpuštanje rezervacije).
- Ukoliko su sredstva već prebačena na račun Narodnog pozorišta, povraćaj sredstava (void) može da potraje između 7 i 10 dana (u zavisnosti od banke).


PROČITAJTE I:

NOVO IZVOĐENJE MJUZIKLA "KOSA" U MAJU

Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.