Teatar
teatar/7.12.2018.

Miloš Biković u "Dami sa kamelijama"

teatar
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskopmedia“Dama s kamelijama“ nastala po romanu Aleksandra Dime Sina, u režiji Juga Radivojevića, u decembru će biti izvedena dva puta na Velikoj sceni. Prvo izvođenje je u ponedeljak, 10.12. u terminu od 21 čas i utorak, 25.12 u 19,30.

Jedan od najtalentovanijih srpskih glumaca mlađe generacije Miloš Biković ponovo će posle kraće pauze, prouzrokovane brojnim profesionalnim obavezama koje je imao u prethodnom periodu, pre svega u inostranstvu, zaigrati u ulozi Armana Divala, jednog od glavnih junaka melodrame „Dama s kamelijama“.

U toj sentimentalnoj i veoma realističnoj ljubavnoj priči, lik koga tumači Biković - mladić iz ugledne porodice, zaljubljuje se u nesrećnu i na smrt bolesnu parisku kurtizanu Margaritu Gotje (Marija Vicković). Ulogu uticajnog oca Žorža Divala tumači Nebojša Dugalić.

U ovoj predstavi, koja se već šestu sezonu igra na „kartu više”, uloge tumače i Stela Ćetković (Pridans), Kalina Kovačević (Nanin), Dimitrije Ilić (Varvilj), Andreja Maričić (Gaston Rije), Slobodan Beštić (Grof de Žire), Milena Đorđević (Nišeta), Lepomir Ivković (Gustav) i Bojana Stefanović (Olimpija).

Scenograf je Boris Maksimović, kostime je uradila Bojana Nikitović, a muziku Kornelije Kovač.

PROČITAJTE I:

FASCINANTNA BIOGRAFIJA MILENE DRAVIĆ

LEGAT MILENE DRAVIĆ I DRAGANA NIKOLIĆA

STVORENI SMO ZA LJUBAV, SMRT NIJE KONAČNA


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box