Teatar
moja-kafica
moja-kafica
teatar/7.12.2018.

Miloš Biković u "Dami sa kamelijama"

teatar
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskopmedia“Dama s kamelijama“ nastala po romanu Aleksandra Dime Sina, u režiji Juga Radivojevića, u decembru će biti izvedena dva puta na Velikoj sceni. Prvo izvođenje je u ponedeljak, 10.12. u terminu od 21 čas i utorak, 25.12 u 19,30.

Jedan od najtalentovanijih srpskih glumaca mlađe generacije Miloš Biković ponovo će posle kraće pauze, prouzrokovane brojnim profesionalnim obavezama koje je imao u prethodnom periodu, pre svega u inostranstvu, zaigrati u ulozi Armana Divala, jednog od glavnih junaka melodrame „Dama s kamelijama“.

U toj sentimentalnoj i veoma realističnoj ljubavnoj priči, lik koga tumači Biković - mladić iz ugledne porodice, zaljubljuje se u nesrećnu i na smrt bolesnu parisku kurtizanu Margaritu Gotje (Marija Vicković). Ulogu uticajnog oca Žorža Divala tumači Nebojša Dugalić.

U ovoj predstavi, koja se već šestu sezonu igra na „kartu više”, uloge tumače i Stela Ćetković (Pridans), Kalina Kovačević (Nanin), Dimitrije Ilić (Varvilj), Andreja Maričić (Gaston Rije), Slobodan Beštić (Grof de Žire), Milena Đorđević (Nišeta), Lepomir Ivković (Gustav) i Bojana Stefanović (Olimpija).

Scenograf je Boris Maksimović, kostime je uradila Bojana Nikitović, a muziku Kornelije Kovač.

PROČITAJTE I:

FASCINANTNA BIOGRAFIJA MILENE DRAVIĆ

LEGAT MILENE DRAVIĆ I DRAGANA NIKOLIĆA

STVORENI SMO ZA LJUBAV, SMRT NIJE KONAČNA


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.