Teatar
teatar/23.04.2018.

Maj u Zvezdara teatru

teatar
  • Nikola Vukelić
  • Nikola Vukelić
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Ulaznice za majska izvođenja Zvezdara teatra su u prodaji! Nova predstava Osama – Kasaba u Njujorku, Vladimira Kecmanovića, u režiji Darka Bajića, u kojoj igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović biće izvedena 4. i 29. maja u 19.30.

Predstava Hipnoza jedne ljubavi, Dušana Kovačevića igraće se u čak četiri termina u maju – 3, 15, 23. i 28. maja. Za izvođenje ove predstave 15. maja Zvezdara teatar najavljuje drugačiji termin od uobičajenog, pa će predstava tog dana početi u 19 časova.

U goste ovog pozorišta 21.5. dolazi predstava Beton mahala, Rifata Rifatovića i Branislava Trifunovića. Uzbudljiva, emotivna, nadahnjujuća i snažna priča koju nam na sceni pričaju mladi glumci iz Novog Pazara.

Zvezdara u gostima

Predstava Hipnoza jedne ljubavi gostovaće u Banja Luci (7. i 8. maja), u Prijedoru 9. maja i u Kostolcu 31. maja.

Požarevljani će biti u prilici da pogledaju sjajan dvojac, Voju Brajovića i Sergeja Trifunovića u predstavi Voz 10. maja.

Osama – Kasaba u Njujorku, Vladimira Kecmanovića u režiji Darka Bajića će nakon beogradske premijere 4. aprila imati i svoju novosadsku premijeru 13. maja!

U Novom Sadu će tokom maja biti izvedena i Klaustrofobična komedija, Dušana Kovačevića, u režiji Darka Bajića. Novosađani će ovaj komad, koji je 22. aprila izveden 100. put na sceni Zvezdara teatra, biti u prilici da vide 24. maja.

Ekipu ove iznova ispričane „gorke komedije”,  kako je rekao Dušan Kovačević, a koja je prvi put odigrana 1987. godine čine: Ljubomir Bandović, kao Sava odžačar, Nevena Ristić, kao Nina Herbert, Marko Janketić/Stefan Radonjić (Vule milicioner), Zoran Cvijanović/Stefan Radonjić (Jagoša Kraj), Slavko Štimac, kao Teja Kraj, Jovana Stojiljković/Nina Nešković, kao Vesela Kraj, Vanja Janketić (gospodin Grabinjski) i Igor Grabovica/Milan Gromilić (Leopold Važik).

Komedija Bajka o pozorištu gostuje u Kostolcu 28. maja. Ova urnebesna komedija, prema tekstu Vladimira Đurđevića i u režiji Marka Misirače, bavi se položajem kulture, a pre svega pozorišta, kao i time kako kulturu i umetnost doživljava naša politička elita . Sjajnu glumačku ekipu čine: Tihomir Stanić, Branislav Zeremski, Miodrag Krstović, Vesna Stanković, Petar Strugar/Stefan Radonjić, Iskra Brajović i Snežana Savić.

Ulaznice za sva izvođenja u Zvezdara teatru mogu se kupiti i onlajn putem sajta www.zvezdarateatar.rs

PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

CECA BOJKOVIĆ, INTERVJU: NA SCENI SI SLOBODAN ČOVEK
DARIJAN MIHAJLOVIĆ, INTERVJU: VLAST OD HEROJA NAPRAVI TIRANINA
BRANISLAV TRIFUNOVIĆ, INTERVJU: ZATUPLJIVANJE JE PREVIŠE UZELO MAHA

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box