Teatar
teatar/23.04.2018.

Maj u Zvezdara teatru

teatar
  • Nikola Vukelić
  • Nikola Vukelić
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Ulaznice za majska izvođenja Zvezdara teatra su u prodaji! Nova predstava Osama – Kasaba u Njujorku, Vladimira Kecmanovića, u režiji Darka Bajića, u kojoj igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović biće izvedena 4. i 29. maja u 19.30.

Predstava Hipnoza jedne ljubavi, Dušana Kovačevića igraće se u čak četiri termina u maju – 3, 15, 23. i 28. maja. Za izvođenje ove predstave 15. maja Zvezdara teatar najavljuje drugačiji termin od uobičajenog, pa će predstava tog dana početi u 19 časova.

U goste ovog pozorišta 21.5. dolazi predstava Beton mahala, Rifata Rifatovića i Branislava Trifunovića. Uzbudljiva, emotivna, nadahnjujuća i snažna priča koju nam na sceni pričaju mladi glumci iz Novog Pazara.

Zvezdara u gostima

Predstava Hipnoza jedne ljubavi gostovaće u Banja Luci (7. i 8. maja), u Prijedoru 9. maja i u Kostolcu 31. maja.

Požarevljani će biti u prilici da pogledaju sjajan dvojac, Voju Brajovića i Sergeja Trifunovića u predstavi Voz 10. maja.

Osama – Kasaba u Njujorku, Vladimira Kecmanovića u režiji Darka Bajića će nakon beogradske premijere 4. aprila imati i svoju novosadsku premijeru 13. maja!

U Novom Sadu će tokom maja biti izvedena i Klaustrofobična komedija, Dušana Kovačevića, u režiji Darka Bajića. Novosađani će ovaj komad, koji je 22. aprila izveden 100. put na sceni Zvezdara teatra, biti u prilici da vide 24. maja.

Ekipu ove iznova ispričane „gorke komedije”,  kako je rekao Dušan Kovačević, a koja je prvi put odigrana 1987. godine čine: Ljubomir Bandović, kao Sava odžačar, Nevena Ristić, kao Nina Herbert, Marko Janketić/Stefan Radonjić (Vule milicioner), Zoran Cvijanović/Stefan Radonjić (Jagoša Kraj), Slavko Štimac, kao Teja Kraj, Jovana Stojiljković/Nina Nešković, kao Vesela Kraj, Vanja Janketić (gospodin Grabinjski) i Igor Grabovica/Milan Gromilić (Leopold Važik).

Komedija Bajka o pozorištu gostuje u Kostolcu 28. maja. Ova urnebesna komedija, prema tekstu Vladimira Đurđevića i u režiji Marka Misirače, bavi se položajem kulture, a pre svega pozorišta, kao i time kako kulturu i umetnost doživljava naša politička elita . Sjajnu glumačku ekipu čine: Tihomir Stanić, Branislav Zeremski, Miodrag Krstović, Vesna Stanković, Petar Strugar/Stefan Radonjić, Iskra Brajović i Snežana Savić.

Ulaznice za sva izvođenja u Zvezdara teatru mogu se kupiti i onlajn putem sajta www.zvezdarateatar.rs

PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

CECA BOJKOVIĆ, INTERVJU: NA SCENI SI SLOBODAN ČOVEK
DARIJAN MIHAJLOVIĆ, INTERVJU: VLAST OD HEROJA NAPRAVI TIRANINA
BRANISLAV TRIFUNOVIĆ, INTERVJU: ZATUPLJIVANJE JE PREVIŠE UZELO MAHA

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box