Muzika
muzika/10.06.2019.

Tom Walker u novom emotivnom video spotu

muzika
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop mediaNagrađivani britanski kantautor Tom Walker, koji stiže na glavnu binu EXIT festivala u subotu 6. jula zajedno sa novim albumom „What a Time to Be Alive", objavio je spot za pesmu „Now You're Gone" u saradnji sa mladom švedskom zvezdom Zarom Larsson.

Tom Walker nastavlja da briljira u 2019. godini! Nakon osvojene BRIT nagrade za najboljeg novog izvođača i debitantskog albuma objavljenog u martu, na kojem je sarađivao sa zvezdama kao što su Adele, Arctic Monkeys i Years & Years, udružio se sa pop senzacijom Zarom Larsson u novom spotu za pesmu „Now You're Gone", koja je takođe našla mesto na Walkerovom debi albumu. Puna emocija, osvrće se na temu odlaska, što su Tom i Zara savršeno uspeli da prenesu svojim moćnim vokalima.

Tom Walker ft. Zara Larsson – Now You're Gone: 


Autor jednog od najvećih hitova decenije "Leave a Light On", koji je osvojio top liste i srca publike širom planete, jedan je od najiščekivanijih imena glavne bine ovogodišnjeg EXIT festivala. Strani mediji ga nazivaju najvećom britanskom novom zvezdom, što su potvrdile i nagrade koje je krenuo da osvaja. Publika EXIT festivala imaće priliku da u julu čuje i druge numere sa njegovog albuma „What a Time to Be Alive", koji trenutno nosi titulu naprodavanijeg debitnog izdanja u Britaniji ove godine, kao i jednog od najprodavanijih albuma generalno u toj zemlji!

Aktuelna cena jednodnevnih ulaznica najkasnije do 14. juna!

Nakon što je i pored dosad najvećeg kontigenta, popularna EXIT akcija "Kupi 4, zgrabi 5" kompletno planula čak tri dana pre kraja roka, rekordna potražnja se nastavlja i za jednodnevnim ulaznicama! Ulaznice za četvrtak po prethodnoj ceni su sevnule i u prodaji se sada nalazi novi, ograničeni kontigent dostupan po 3.390 dinara za četvrtak, dok su cene za ostale dane Exita 2.690 dinara, a ove cene biće aktuelne najkasnije do 14. juna ili još ranije, do isteka zaliha. U prodaji su i ulaznice za sva četiri dana po redovnoj pretprodajnoj ceni od 6.990 dinara, a više  informacija o cenam i prodajnim mestima može se pronaći na exitfest.org.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box