Muzika
muzika/26.03.2019.

Sofi Tukker - novi spot

muzika
  • EXIT / Promo Team
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Nakon dve Gremi nominacije, hitova koji su osvojili svet, poput „Best Friend" i „Drinkee", kao i albuma prvenca koji ih je vinuo među zvezde, sastav Sofi Tukker spreman je na sledeći korak i drugi album, a prvi nagoveštaj sledećeg izdanja jeste novi singl i video „Fantasy".

Ovaj hit u najavi, objavljen pre svega tri dana,  broji već preko 200 hiljada pregleda. Sa opravdanim epitetima poput „šareni", „energični" i „talentovani", razumljivo je da su članovi ovog sve popularnijeg dvojca koji čine Sophie Hawley-Weld i Tucker Halpern težili perfekciji, a rezultat je video spot u kome se realnost i fantazija prepliću, uz spektakularne vizuelne momente!

 

Energični duet je u jednom meksičkom kanjonu pronašao mesto koje izgleda kao da nije sa ove planete – vodopade i stenovite formacije sa termalnim izvorima, kojima su dodati elementi fantazije. U svom predanom maniru, članovi benda, Sophie i Tucker izveli su sve akrobacije sami, bez kaskadera, iako ih je to par puta stavilo u nezgodan položaj, dok je atmosfera u spotu nalik spoju staromodnog Indiana Jonesa i futurističkog Avatara.

Svoju sposobnost, da spoje „nespojivo" i sa hitmejkerskim dodirom isprepliću razne žanrove, Sofi Tukker doneće na brojne festivale širom sveta, među kojima su američka Coachella, holandski Down The Rabbit Hole, ali  ovogodišnji EXIT festival! 

Novi singl predstavlja ujedno i novo poglavlje za Sofi Tukker, koji su svoju prethodnu „muzičku eru" obeležili uspešnim albumom prvencem „Treehouse", nominovanim na ovogodišnjim Gremijima za najbolji dance/elektronski album, dok se njihovo ime prvi put pomenulo na ovoj prestižnoj ceremoniji 2018. godine, kada je njihov hit singl „Drinkee" bio takođe nominovan za Gremi nagradu.


PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2

HARI BENSON: NISAM BIO ROKENROL FOTOGRAF


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.