Muzika
moja-kafica
moja-kafica
muzika/7.08.2018.

Počinje Hills Up festival na Zlatiboru

muzika
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Jubilarni, peti po redu Hills Up festival i ove godine donosi zvučna imena i na svojevrstan način obeležava jednu epohu na Zlatiboru uz najavu velikih izmena za narednu godinu.

I ove godine tri dana, na dve bine sa novim datumom, od 9. do 12. avgusta na Tić polju uživaće se u dobroj muzici i najboljem društvu. Sigurno je da će vrelinu avgustovskih večeri sa početkom od 20 časova začiniti i velikani domaće rok scene: Riblje Čorbe, Kerbera, Partibrejkersa pre svega dok će u okviru ŠUMA stejdž-a nastupiti Ilija Đoković, Andrew Meller, Tebra, Peter Portman, Mene i još mnogi drugi. Oni će svoj zvuk predstaviti publici među zlatiborskim borovima i potruditi se da se zlatiborska svitanja dočekaju uz dobre bitove.

Brojna iznenađenja organizatori pripremaju za sve posetioce festivala i Zlatibora u nedelji održavanja Hills Up festivala. Pored dnevnih žurki, promocija u saradnji sa sponzorima festivala svi koji na svojoj ruci budu imali narukvicu Hills Up festivala imaće brojne popuste na usluge i sadržaje na samom Zlatiboru koje obezbeđuju partneri festivala.

Karte u prve dve faze su rasprodate i trenutno se mogu kupiti u svim Win Win radnjama u zemlji ili na sajtu www.hillsup.org po ceni od 2000 dinara.  Pojedinačne karte za svak veče mogu se kupiti na ulazu na festival po ceni od 800 dinara.

PROČITAJTE JOŠ: ZLATIBOR - NAJVEĆI ZIP-LAJN U SRBIJI

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box