Muzika
muzika/20.03.2019.

Partibrejkersi na Kontakt festivalu

muzika
  • Promo / Anton i Hevi hipi bejbi otvaraju Kontakt
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Posle tri godine koncertne pauze, bend Partibrejkers konačno nastupa u Beogradu i to na Kontaktu 2019!

Izložbom Mixtape, autorke Vesne Pavlović, večeras se u Marsh Open Spaceu otvara treći Kontakt, regionalna manifestacija posvećena muzičkom biznisu.
Kontakt 2019 se ove godine održava ne 15 lokacija, a kroz 82 programa predstaviće se 130 učesnika (pojedinaca i organizacija) iz 14 zemalja.

KONTAKT KONFERENCIJA počinje u četvrtak u 10h pre podne. Na panelima, predavanjima i radionicama učestvovaće predstavnici najvećih i najznačajnijih muzičkih festivala iz regiona, predstavnici institucija, muzičkih kuća, menadžera i ostalih muzičkih radnika.

Prvi od dva najavljena velika koncerta Kontakta 2019 u Hali sportova „Ranko Žeravica’’, je  veliki prolećni koncert Partibrejkersa u petak, 22. marta 2019. u 20:30.

KONTAK MUSIC večeras predstavlja Aleksandru Duende u Dvorištancetu, Do The Mathe u Zaokretu, bend Supersi u klubu Bluz i pivo, The Neighbors u Berlin Monroe, kao I koncerte već poznatih bendova M.O.R.T. u Subeernom centru i The Trigger , S.U.S. i Moreuz u klubu Elektropioniru.

Među headlinerima klubova u Cetinjsoj 15, Elektropionir i Subbeerni centar izdvajamo: Urban & 4, John Spencer & The Hit Makers, riječki FIT, IrieFM, Stray Dogg, Stereo Banana, Helem Nejse, Jufkamental…

Glavni deo muzičkog programa dešava se u Hali sportova „Ranko Žeravica”, gde 22. marta nastupaju Paribrejkers, čiji su gostimladi i sve popularniji beogradski bend – Turisti.

A već sledećeg dana, u subotu 22. marta u Hali sportova nas čeka svirka tri velika domaća benda, koji nikada ranije nisu deliki binu: Eyesburn, Goblini i Zoster.

Ovogodišnji Kontakt proširen je na još jedan segment, a to je EXPO deo.


PROČITAJTE NAŠE EKSKLUZIVNE INTERVJUE:

STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2

HARI BENSON: NISAM BIO ROKENROL FOTOGRAF

MAJK GARSON: NEISPRIČANA PRIČA O BOUVIJU  

STIVEN ŠAPIRO: FOTOGRAF SA VRHA SVETA


Kontakt EXPO 2019 će publici, učesnicima i gostima konferencije i muzičkih programa u Cetinjskoj dati uvid u naša vina, rakije, mlečne i mesne proizvode, najvišeg kvaliteta. Smešten u rustični ambijent Subbeernog Centra, koji predstavlja gotovo idealno mesto za transparentno ritualne hedonističke obrede, EXPO ove godine imaće premijeru. Krucijalni segment podruma stare pivare u Skadarliji idealno je mesto za demonstraciju onog najboljeg što imamo.

Kontakt EXPO trajaće tri dana, od 21. do 23. marta, od 15h do 23 časa.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.