Muzika
muzika/8.04.2020.

Nik Kejv: Novi datum za beogradski koncert

muzika
  • Jason Williamson
Autor fotografije:

Kaleidoskop mediaNakon što su pre tri nedelje obavestili svoju publiku da odlažu evropsku turneju, Nik Kejv and The Bad Seeds objavili su nove datume. Beogradski koncert, koji je bio zakazan za 4. jun 2020, održaće se 15. maja 2021. godine u Štark Areni. Sve kupljene ulaznice važiće i za novi datum.
 
Iako je pomeranje celokupne turneje predstavljalo veliki poduhvat, Nik Kejv je sve vreme pokazivao najveću zabrinutost za svoju publiku i isticao da je zdravlje ljudi najbitnije.
 
"Doneli smo odluku da odložimo Nick Cave & The Bad Seeds evropsku i UK turneju. Duboko razočarani, to nam u ovom trenutku izgleda kao najbolja odluka kako bismo vas sve sačuvali i kako biste bili sigurni koliko god je to moguće." – objavljeno je na oficijelnoj facebook stranici Nik Kejv and The Bad Seeds.


 
Na svom blogu Red Hand Files Nick Cave navodi da slobodno vreme u izolaciji koristi da osmisli sve detalje turneje koja prati izlazak albuma Ghosteen i da će koncerti biti jedno neverovatno iskustvo.  
 
U svom stilu, u istom tekstu, Nik Kejv savetuje svoju publiku kako da kvalitetno i pametno iskoriste izolaciju i da prekrate vreme kako bi se što pre približili novim datumima koncerata:

"Postoje različite forme angažovanja, dostupne svima nama. Mejl prijatelju koji živi daleko, telefonski razgovor sa članovima porodice, ljubazna reč komšiji, molitva za one koji rade na prvoj liniji fronta. Ovi jednostavni gestovi mogu da ujedine svet šireći ljubav okolo, povezujući sve nas."
 
Koncert koji je trebalo da se održi 4. juna, pomera se za 15. maj 2021. godine. Sve kupljene ulaznice važe za novi datum. 


PROČITAJTE:

MILANSKA KATEDRALA: BOTIČELI PEVA NA USKRS!


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.