Muzika
muzika/29.09.2020.

Narodno pozorište: Opera u vašem kraju

muzika
  • Stevan Aksentijević / Pixabay
Autor fotografije:

Kaleidoskop mediaNarodno pozorište u Beogradu nastavlja sa serijom ambijentalnih koncerata „OPERA U VAŠEM KRAJU“ koju je pokrenula krajem prošle sezone, u kojima učestvuju solisti, pijanisti i članovi Orkestra Opere Narodnog pozorišta u Beogradu.

U Galeriji BW (Ul. Karađorđeva 48) u saradnji sa Belgrade Waterfront i Human Districts, biće održani kamerni koncerti 1. i 8. oktobra sa početkom u 19.30 časova.

U saradnji sa Opštinom Stari grad održaće se koncerti na sledećim lokacijama: Skver kod Palmotićeve 27, Koste Stojadinovića i Milutina Bojića, u petak, 2. oktobra i u subotu, 3. oktobra kraj Knez Mihajlove, kod Fakulteta likovnih umetnosti sa početkom u 19.30 časova.

Poseban događaj biće Gala koncert u otvorenom amfiteatru Doma Kulture Studentski grad na Novom Beogradu u subotu, 10. oktobra u 19.00 časova u kom će nastupiti kompletan ansambl Opere, solisti, Hor i Orkestar Narodnog pozorišta u Beogradu.

Publika će na otvorenom prostoru moći da uživa u omiljenim zvucima operske literature, a uz poziv da zajedno zapevaju, iz Narodnog pozorišta gledaoce podsećaju na poštovanje svih mera zdravstevene zaštite.


PROČITAJTE I:

PROLEĆNA MAGIJA OPERE NA KOLARCU

Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.