Muzika
muzika/4.11.2018.

Koncert u čast Milanu Mladenoviću

muzika
  • DECA IZ VODE / EKV TRIBUTE BAND PROJECT / FACEBOOK
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Tradicionalni beogradski koncert povodom godišnjice smrti Milana Mladenovića, "Deca iz vode / EKV tribute band project" održan je sinoć, a večeras će imati reprizu u Dorćol Platzu od 20:30 časova.

Specijalni gost oba koncerta je Srđan Žika Todorović. Žika je u EKV-u bio od 1987. do 1990. godine i sa bendom snimio dva studijska albuma “Ljubav” i “Par godina za nas” koji se smatraju najuspešnijim periodom u radu "Ekatarine Velike". Pre toga Žika je svirao bubnjeve u "Disciplini Kičme", a ranije i u nekoliko beogradskih novotalasnih grupa. Sa EKV je stekao punu afirmaciju i veliku popularnost. Nakon pauze od preko dve decenije, tokom kojih se u potpunosti posvetio glumi, svi zaljubljenici u pesme EKV-a moći će da ga vide, čuju i pozdrave uživo.


Pročitajte OVDE četiri znalačke priče o Milanu Mladenoviću, muzičaru koji je ostavio gotovo remboovski trag u jugoslovenskom rokenrolu. Milan Mladenović, iz pera Nenada Pejovića, Ante Perkovića, Nebojše Krivokuće i Nebojše Marića.


Na repertoaru "Dece iz vode" su najveći hitovi i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a, kao i prvenca Katarina II i najpoznatije pesme od Šarla Akrobate. 
- Pored Žike imaćemo još nekolicinu gostiju a pre koncerta imaćete priliku da vidite spotove i fotografije koje su uradili članovi "Deca iz vode" (udruženje poštovalaca i ljubitelja grupe EKV) kao i kratki TV film "Dečak iz vode" - poručuju iz benda.


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box