Muzika
muzika/4.11.2018.

Koncert u čast Milanu Mladenoviću

muzika
  • DECA IZ VODE / EKV TRIBUTE BAND PROJECT / FACEBOOK
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Tradicionalni beogradski koncert povodom godišnjice smrti Milana Mladenovića, "Deca iz vode / EKV tribute band project" održan je sinoć, a večeras će imati reprizu u Dorćol Platzu od 20:30 časova.

Specijalni gost oba koncerta je Srđan Žika Todorović. Žika je u EKV-u bio od 1987. do 1990. godine i sa bendom snimio dva studijska albuma “Ljubav” i “Par godina za nas” koji se smatraju najuspešnijim periodom u radu "Ekatarine Velike". Pre toga Žika je svirao bubnjeve u "Disciplini Kičme", a ranije i u nekoliko beogradskih novotalasnih grupa. Sa EKV je stekao punu afirmaciju i veliku popularnost. Nakon pauze od preko dve decenije, tokom kojih se u potpunosti posvetio glumi, svi zaljubljenici u pesme EKV-a moći će da ga vide, čuju i pozdrave uživo.


Pročitajte OVDE četiri znalačke priče o Milanu Mladenoviću, muzičaru koji je ostavio gotovo remboovski trag u jugoslovenskom rokenrolu. Milan Mladenović, iz pera Nenada Pejovića, Ante Perkovića, Nebojše Krivokuće i Nebojše Marića.


Na repertoaru "Dece iz vode" su najveći hitovi i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a, kao i prvenca Katarina II i najpoznatije pesme od Šarla Akrobate. 
- Pored Žike imaćemo još nekolicinu gostiju a pre koncerta imaćete priliku da vidite spotove i fotografije koje su uradili članovi "Deca iz vode" (udruženje poštovalaca i ljubitelja grupe EKV) kao i kratki TV film "Dečak iz vode" - poručuju iz benda.


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box