Muzika
muzika/7.03.2019.

Filharmonija: Aprilski koncerti za bebe

muzika
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Novi koncerti za bebe biće održani od 1. do 5. aprila u Beogradskoj filharmoniji, a podela ulaznica će biti u ponedeljak, 18. marta od 10 časova na blagajni institucije (Studentski trg 11).

Zbog ogromnog interesovanja za bebeće koncerte, Beogradska filharmonija će u aprilskom ciklusu svirati čak deset koncerata za najmlađe, i to od ponedeljka do petka u terminima od 11 i 12.30.

Povećan broj termina je dobra vest za sve one koji su pokušavali da dođu do ulaznica čekajući u dugačkim redovima ispred Filharmonije. I ovoga puta, biće otvoren termin za prijavu putem imejla što je pogodno za roditelje koji ne žive u Beogradu.Prijave za ovaj termin, (5. april u 11 časova), biće otvorene 19. marta, tako što će prvih 50 mejlova koji od 10 časova ujutro stignu na adresu karte@bgf.co.rs dobiti potvrdu o prisustvu. Potrebno je navesti ime i prezime roditelja, a ulaznica je isključivo za jednu bebu sa pratiocem.

Iz Filharmonije mole roditelje da navedu da li beba ima dozvolu da se fotografiše za potrebe promocije koncerta na društvenim mrežama i u medijima.

I ovog puta orkestar izvodi Simfoniju uspavanki zajedno sa dirigentom Aleksandrom Kojićem, a Filharmonija nastavlja sa koncertima za bebe i u narednoj sezoni sa novim repertoarom.


PROČITAJTE I:

PRIGUŠIVAČ ZA DECU


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box