Muzika
muzika/7.03.2019.

Filharmonija: Aprilski koncerti za bebe

muzika
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Novi koncerti za bebe biće održani od 1. do 5. aprila u Beogradskoj filharmoniji, a podela ulaznica će biti u ponedeljak, 18. marta od 10 časova na blagajni institucije (Studentski trg 11).

Zbog ogromnog interesovanja za bebeće koncerte, Beogradska filharmonija će u aprilskom ciklusu svirati čak deset koncerata za najmlađe, i to od ponedeljka do petka u terminima od 11 i 12.30.

Povećan broj termina je dobra vest za sve one koji su pokušavali da dođu do ulaznica čekajući u dugačkim redovima ispred Filharmonije. I ovoga puta, biće otvoren termin za prijavu putem imejla što je pogodno za roditelje koji ne žive u Beogradu.Prijave za ovaj termin, (5. april u 11 časova), biće otvorene 19. marta, tako što će prvih 50 mejlova koji od 10 časova ujutro stignu na adresu karte@bgf.co.rs dobiti potvrdu o prisustvu. Potrebno je navesti ime i prezime roditelja, a ulaznica je isključivo za jednu bebu sa pratiocem.

Iz Filharmonije mole roditelje da navedu da li beba ima dozvolu da se fotografiše za potrebe promocije koncerta na društvenim mrežama i u medijima.

I ovog puta orkestar izvodi Simfoniju uspavanki zajedno sa dirigentom Aleksandrom Kojićem, a Filharmonija nastavlja sa koncertima za bebe i u narednoj sezoni sa novim repertoarom.


PROČITAJTE I:

PRIGUŠIVAČ ZA DECU


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box