Muzika
muzika/4.03.2019.

Eyesburn izbacio spot za "War Control"

muzika
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop mediaPred povratnički nastup u Hali sportova Ranko Žeravica, 23. marta bend Eyesburn izbacio je novi spot za staru, ali nikad aktuelniju pesmu - "War Control" sa albuma "Fool control". 

,,Kameru i režiju potpisuje fenomenalni Vuk Protić, autor mnogih spotova, poznat po radu u grupi Feud. Pesmu smo snimali uživo i dobili smo odličan spot - prezadovoljni smo! Malo je čudan, ali izuzetan osećaj snimati video za pesmu koja je napunila 18 godina... a i dalje je aktuelna i muzički, a pogotovo tematski. "War Control" nam je i dalje i te kako potreban", kažu Kojot i ekipa zašto su se odlučili da ekranizuju baš ovu pesmu.,,Probe, druženja, sve ono što smo oduvek voleli sada proživljavamo ponovo, a najveći motiv nam je da ponovo osetimo taj huk pune hale, tu bezgraničnu ljubav i energiju ljudi koji vole ovaj bend i pesme Eyesburn-a", iskreni su Kojot, Alek, Laza i Lale, a približava se taj dan kada će na noge dići Halu sportova ,,Ranko Žeravica" - 23. marta nastupiće u okviru muzičkog dela trećeg Kontakta.

Podsećamo da će se povratnički nastup grupe Eyesburn desiti 23. marta u Hali sportova, u okviru muzičkog dela trećeg Kontakta, manifestacije posvećene muzičkom biznisu, kada će binu deliti sa Goblinima i grupom Zoster.

,,Nadamo se da će biti nezaboravno i da će obeležiti početak jedne nove priče u našim životima... Coming to you live and direct from creation! Vidimo se na Kontaktu!" poručuje Eyesburn.


PROČITAJTE I:

VIRTUOZ NA USNOJ HARMONICI U BEODGRADU - Uskoro koncert muzičara impresivnog senzibiliteta koji je nastupao sa Pakom de Lusijom, Plasidom Domingom, snimao sa najvećim pop i rok izvođačima, a njegovo ime se nalazi na odjavnim špicama brojnih filmova Pedra Almodovara.


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.